Hej Piwosze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yar
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.05
    • 1

Hej Piwosze

Będąc pewnego razu w Pradze, napiłem się klasztornego niepasteryzowanego. Od tego momentu wiedziałem ze nic juz nie bedzie takie samo
    ...i tak trafiłem tutaj
    Witajcie!
  • Pinio74
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 3881

Witam serdecznie i życzę dobrej zabawy na forum, zdrówko
    P.S. wypełnienie profilu mile widziane.
    BIRRARE HUMANUM EST

Comment

Related Topics

Collapse

• daro96610
      Czołem piwosze
      daro96610
      No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
      2018-09-12, 14:31
    • Pankracy
      Węgrów, Kowalska 3, Stary Browar
      Pankracy
      Restauracja w wyremontowanym i rozbudowanym o "nowoczesną stodołę" budynku dawnego browaru klasztornego reformatów. Historyczny obiekt z 1824 roku niestety nie mieści w sobie minibrowaru. Jest natomiast (co w Węgrowie niezwykłe) ciekawy wybór piw. A dlaczego ciekawy? Ponieważ z Książęcego...
      2023-11-21, 13:09
    • skitof
      Krótka ankieta szkoleniowa
      skitof
      Jak byście mieli chwilę czasu to mam prośbę o wypełnienie ankiety.
      Córka - studentka przygotowała krótką ankietę, jest ona o pewnej marce piwnej, ale nie o nią chodzi, tylko o walory szkoleniowe dotyczące brandingu, marketingu. Z góry dzięki! I przy okazji Wesołych Świąt!
      https://docs.g...
      2023-04-09, 20:04
    • Petitpierre
      Cornelissen, Herkenrode Noctis
      Petitpierre
      Drugie z piw warzonych wcześniej (poza Vesper), tym razem Dubbel, piwo do spożywania podczas mszy wieczornych, stąd nazwa. Z ciekawostek, chmiel angielski, zioła z ogrodu klasztornego, jeden słód monachijski, miesiąc w beczce dębowej. Beczkę czuć od razu, waniliowo i słodko. Nawet jak syrop...
      2022-10-31, 10:21
    • kostas
      Ankieta badawcza do pracy licencjackiej - prośba o wypełnienie
      kostas
      Drodzy Koledzy i Koleżanki!

Prócz bycia piwnym entuzjastą i parania się piwowarstwem domowym w wolnych chwilach, jestem także studentem Wyższej Szkoły Bankowej we Wrocławiu na kierunku Turystyka i Rekreacja (specjalizacja Turystyka Międzynarodowa). Niniejszy kwestionariusz został...
      2016-11-19, 12:35
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...