Dziwne, że docieram do tego miejsca dopiero teraz, ale nic to. Co nienadrobione nadrobi się. Mieszkam na Roztoczu, kocham dobre piwo, tak jak kocham wiele dobrych rzeczy na tym świecie. niedaleko ode mnie znajduje się arcysympatyczny browar w Janowie Lubelskim - straszliwie nierówny, ale jesli trafi się na to ze zwyzki amplitudy to klekajcie narody. Często pijampiwo lokalne - obojętnie czy jestem w alpach włoskich, czy w północnych Czechach, czy gdziekolwiek indziej. nie gardze równiez wegierskimi winami i innymi spirytualiami. Jestem bezkompromisowy co nie przysparza mi przyjaciół ale nic to. A co do Ciechana, to bardzo się cieszę, że gdzieniegdzie można go wypić - ostatnio piłem Ciechana w Łodzi i w Sochaczewie , za to w Szczecinie doskonały Czarnków, tym razem nie było okazji na portera z Witnicy, w okolicach Poznania pijam Fortunę, w Krakowie smocza Głowę i jakoś to leci - witam i do zobaczenia
Pozdrowienia od włóczęgi
Collapse
X
-
Witaj na forum! Twoje2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rapataplan Wyświetlenie odpowiedzi... w Krakowie smocza Głowę i jakoś to leci - witam i do zobaczenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziwitam smakosza na forum Bartkiem
To i ja witam z tym że Krajanem
No i życzę udanego pobytu na forum.. W końcu znalazła się nowa osoba, której nie trzeba przypominać o uzupełnieniu profilu
Pozdrawiam z Grodziska Wlkp
Twoje zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rapataplan Wyświetlenie odpowiedzipiłem Ciechana w Łodzi
Twoje zdrowie
I zazdroszcze pięknej okolicy RoztoczaSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
Comment