Wydaje mi się, że te komentarze są już zbędne... Długo jeszcze będziecie negować Fiestora?
Czasami ciężko mi zrozumieć co poniektóre osoby na tym forum
To że nic nie pisze to nie znaczy, że zrezygnowałem z forum. Na dniach jade do roboty do niemiec na 2 miesiace i teraz jestem zabiegany i nie mam czasu na kompa...
19 lat i takie ilosci - ktos napisal... znam takich co wiecej piją No albo może nie wiecej a podobnie
Jeśli chcesz żebym powiedział coś o sobie to hmmm...
Jestem z Lęborka na pomorzu, mam 19 lat, skonczylem Ogólniak, pracuej dorywczo na budowie, jade niedlugo do niemiec do roboty na 2 miechy, potem jak wroce to chyba ide do woja i do strazy granicznej. zainteresowania muzyka (punk/oi!), gra w zespole na perksji, geografia, picie piwa :]cos jesczse chcecie wiedziec?
W jakie okolice Niemiec jedziesz? Może znajdziemy Ci w okolicy jakiś fajny mały browarek do pozwiedzania, jeśli oczywiście będziesz miał na to ochotę i czas.
No to bardzo piątka, czyli nie tylko piwo Cię interesuje i to jest dobre jeżeli chodzi o muze to sam słuchałem ( i nadal czasem wracam do tego) hardcoru rapcoru trashu itp no jak dajesz rade na perce to pokłony za cierpliwość pozdro i powodzenia w tych niemcach
Bornheim w okolicach Frankfurtu n Menem i Bonn....
na perce gram juz 2 lata ale co z tego jak slabo
ok jade, jak bedzie kafejka jakas internetowa to mysle ze wejde na forum
Comment