Jestem Fiestor z Lęborka :)
Collapse
X
-
Jaka ładna dyskusja się rozwinęła.
Witam serdecznie i myślę, że prędzej czy później spróbujesz czegoś innego choćby z samej ciekawości i żeby powiedzieć Arcemu, że jakieś byle co Ci poleca
A tak na poważnie to poczytaj trochę forum i poszukaj nowych smaków. Polecam niepasteryzowanego Ciechana i KasztelanaLast edited by Pinio74; 2007-06-18, 13:30.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Rzadko wpisuje się w powitaniach ale będzie to jeden z tych razów.
Fiestor - witaj na forum, lubisz piwo, chwała Ci za to, zawsze to lepsze niż Arizona
Lubisz reklamowane piwa - świetnie, ja też większość z nich pijam i wcale przez to nie czuję się gorszy od tych co stosują "polityczną linię browar.biz", który to ma zrzeszać miłośników wszystkich piw ale nie tylko tej "elity", która uważa się za lepszą bo pije Chimay czy Czarnków.
Po raz już któryś raz z rzędu napiszę - o gustach się nie dyskutuje, Fiestor umie czytać i sam zdecyduje czy sięgnie po inne piwo czy nie z tych które są tu opisywane. Dlatego z łaski swojej przestańcie się naigrywać i wyśmiewać z czyichś gustów bo jest to po prostu poziom szkoły podstawowej.
Dla niektórych Tyskie czy żywiec może być szarym mydłem z pomyjami, dla innego takim może być Gościszewo etc.
Nazywacie Fiestora alkoholikiem bo wypił 10 piw w dzień, rozejrzyjcie się wokół siebie, dla ilu z Was taka ilość nie jest niczym nadzwyczajnym.
Jednym slowem zapomina wół jak cielęciem był.
Nie daj się Fiestor tym prowokacjom "zindoktrynowych" i zawsze miej swoje zdanie, które - moja uwaga - wyrażaj w sposób kulturalnyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Jaka ładna dyskusja się rozwinęła.
Witam serdecznie i myślę, że prędzej czy później spróbujesz czegoś innego choćby z samej ciekawości i żeby powiedzieć Arcemu, że jakieś byle co Ci poleca
A tak na poważnie to poczytaj trochę forum i poszukaj nowych smaków. Polecam niepasteryzowanego Ciechana i Kasztelana
A rada do Fiestora: spróbuj czegoś innego, co nie zawsze znaczy drogiego. Jeśli nadal najbardziej będzie smakować Ci Tyskie- twoje prawo. Ale przynajmniej będziesz miał jakieś porównanie.
I nie rezygnuj z czytania forum- to Ci na pewno nie zaszkodziComment
-
PS.Fiestor, proponuję podobnie jak Pinio zacząć od niepasteryzowanego Ciechana. Byłem wniebowzięty jak wypiłem pierwszego .Comment
-
Witam na forum, ależ masz wejście - z przytupem
Dawno już tak nie rozgorzało w powitaniach, Twoje zdrowie czymkolwiek chcesz.
A pro po, w ramach kulturalnej dyskusji wiele uszczypliwości smakuje o wiele lepiej niż dosadne epitety.
Pozdrawiam i baw się tu dobrze.Comment
-
Witaj!
Lubisz koncernowe piwa - dobrze. Ale jeśli gdzieś w sklepie - jednym czy drugim - zauważysz piwo, inne niż te koncernowe, weź jedną butelkę na spróbowanie, tym bardziej że najpewniej będzie to piwo tańsze niż te które tradycyjnie kupujesz.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Comment
-
Comment
-
19 lat i takie ilości oooooooooo kuuuuuu.... chciało by się powiedzieć, jak widać mało kto wdaje się z tobą w dyskuje bo każdy chyba czytając ten post pozostawia to bez komentarza i ja chyba dalej komentował nie bede bo raczej chyba nie ma czego postaraj się coś ciekawszego napisać o sobie, może znalazłeś już coś ciekawego na półkach w sklepach oprócz lecha tyskiego vip itp. pozdrawiam i życze udanych łowówComment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Czepiacie się Fiestora jak kiedyś Piecyka_GazowegoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment