Szukam absolwentów browarnika, którzy zostali żołnierzami zawodowymi. Ciekawy jestem ilu nas jest. Pozdrawiam Edward
Absolwenci browarnika
Collapse
X
-
Witam
Moze troche nie na Temat bo ja nie jestem Zawodowym Zolnierzem ale TPD w Tychach skonczylem w 1974 .
Jak moi poprzednicy w tym temacie konczyli TPD w 1972 i 73 Roku to musimy sie w koncu znac osobiscie bo ja mieszkalem przez 4 Lata w Internacie----.a to ze Edward 53 mieszka w jastrzebiu Zdroju calkiem mnie zaskoczylo bo i ja tam Mieszkalem w latach 74-88
Juz kilka razy probowalem nawiazac kontakt z Absolwentami TPD w Tychach z Lat 70-tych ale bylo to bez Echa.
Jezeli Koledzy maja checv nawiazac kontakt to prosze o PWComment
-
Witam ponownie. Andi chodzi Ci oczywiście o TPB. Napewno się znamy, albo mamy wspólnych znajomych.Pochodzę z Tychów i w okresie nauki w TPB tam mieszkałem. Utrzymuję kontkt ze swoją klasą. Spotykamy się , a w roku 2002 zrobiliśmy zjazd naszej klasy (wychowawca W. Rosicki). Byłem również na zjeździe absolwentów z okazji 50 lecia technikum. W jastrzębiu mieszkałem od 1980 - 1988. A od 1998 ponownie. Stale na tym osieddlu , oś VI.
mój adres: bedal6@wp.pl
pozdrawiam Edward.Comment
Related Topics
Collapse
-
Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
-
Channel: Browary polskie
-
-
Technologia Piwowarstwa
Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...-
Channel: Piwo - ogólne
2023-09-14, 13:39 -
-
Jak juz napewno niektörym czlonkom naszego Forum wiadomo w tym roku jest jubileusz 55 Lecia istnienia Technikum Przemyslu Browarniczego w Tychach kolebki w zasadzie wszystkich Browarniköw w Polsce bo bardzo dlugo bylo ono jedynym Technikum tego Typu w Polsce.
Na jubileusz 50 Lecia zostala wydana...-
Channel: Historia
-
-
Hallo wszyscy zwolennicy Browaru i zlocistego napoju PIWA
Wiem ze zabrzmi to absurdalnie ale moim zdaniem wiekszosc odpowiedzialnych ludzi za jakosc naszego Piwa uczylo sie w jedynym w Polsce Technikum Przemyslu Browarniczego w Tychach.Jako jeden z nich zostalem wierny temu napojowi i pielegnuje...-
Channel: Piwo - ogólne
2001-07-23, 19:02 -
-
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment