Rybnik wita Browarowiczów !

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • hakade
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.08
    • 4

Nie lubię jeździź na skateparkach.
    Jak dla mnie to tylko ulice, parkingi i inne ''naturalne'' przeszkody typu murki itd ; )
    Co do piwek - wczoraj zakupiłem sobie w markecie z ekipą trzy piwka na spróbowanie ( Grolsch, Frater i Brackie).
    Stwierdzam, iż Grolsch bardzo przypadł mi do gustu, specyficzny smak i aromat Fratera także był okej, natomiast Brackie nie było zbyt specjalne ; )

Comment

Related Topics

Collapse

• emeryt1576
      otwieracz z browaru rybnik
      emeryt1576
      Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość ...
      2021-12-19, 22:16
    • kaczka116
      Ziemia Obiecana, Dolcze Wita
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-06-29, 13:28
    • darekd
      Opillia, Firmowe
      darekd
      Browar z Tarnopola

16% alk.
      6,5% alk.
      21 IBU

Mały napis na ecie przypomina, że piwo jest bez syropu maltozowego. Natomiast na ecie przyznają się bez bicia do cukru i ryżu

Aromat - dość łagodny, słodowy, ciut słodyczy
      Piana - dość niewysoka,...
      2025-02-24, 23:36
    • dadek
      Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
      dadek
      Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
      2025-01-29, 03:15
    • pebejot
      Rožmberk nad Vltavou, Pivovar Rožmberk
      pebejot
      Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
      Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.

Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...
      2024-12-31, 11:40
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...