w końcu postanowiłem się przedstawić

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wichru
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.07
    • 15

w końcu postanowiłem się przedstawić

Czytuje forum od dłuższego czasu, ale w końcu postanowiłem brać czynny udział w społeczności ludzi kochających piwo.

Krótko o mnie:
    Student mechaniki Politechniki Łódzkiej tęskniący za latami 80'tymi i początkiem 90'tych (ach to dzieciństwo), zafascynowany racjonalnym myśleniem i piciem piwa.

Jakie piwa lubię:
    Pszeniczne pod różnymi postaciami i siekierki rodem z belgi.

Jakich piw nie lubię:
    Masówki zarówno polskiej jak i zagranicznej, w szczególności amerykańskich ice lagerów.

Mam nadzieje że zagoszczę tu na długo.
    "Always remember that I have taken more out of alcohol than alcohol has taken out of me." Sir Winston Churchill
  • Pinio74
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 3881

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wichru
    Mam nadzieje że zagoszczę tu na długo.
    Ja też mam taką nadzieję, witam serdecznie
    BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• grzech
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.04
      • 4592

Witam w sobotę (już). Polecam najechać na brodacza w okularach.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
        dadek
        Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
        2024-04-24, 00:15
      • slawekkazek
        Browar Głuchołazy (do 1945 Ziegenhals)
        slawekkazek
        Szperając w archiwum browar.bizowym zauważyłem, że problematyka browaru w Głuchołazach nie posiada odrębnego wątku (i w ogóle nie jest zbyt bogato reprezentowana). Postanowiłem to uzupełnić, dodając na początek nowego wątku kilka informacji (by temat nie był gołosłowny). W trakcie...
        2020-03-01, 16:50
      • grzeber
        Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
        grzeber
        Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
        2025-01-25, 16:56
      • dadek
        Mainz, Weisenauer Straße 15, Kuehn Kunz Rosen Brauerei
        dadek
        Jeśli ktoś spróbuje piwek w Eisgrub-Bräu https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...a-eisgrub-brau może po około 10 minutowym spacerze kontynuować piwkowanie w kolejnym browarze. Idziemy odwrotnie niż do centrum,...
        2022-11-25, 02:09
      • dadek
        Czechy, Řevnice, Pod Lipami 71, Pivovar Řevnice
        dadek
        Browarek odwiedziłem 12.09.2019 zupełnie przypadkowo i to dzięki Pendragonowi. Zadzwonił akurat jak wracałem pociągiem z Pilzna do Pragi, trochę pogadaliśmy a na koniec zapytał: "-Gdzie planujesz zakończyć dzisiejszy dzień?" Ja na to, że chyba wysiądę po drodze do któregoś...
        2019-09-20, 02:31
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...