witajcie i na zdrowie!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • evi666
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.08
    • 1

witajcie i na zdrowie!

Witam.

Jestem tu nowa, więc uznałam, że wypada się przedstawić.
    Na imię mam Ewelina i uwielbiam piwo, a uwielbienie owo zarzuca mi większa część mojej rodziny i grona moich znajomych. Tylko moi wierni przyjaciele popierają mnie w całej rozciągłości...
    Życzę wszystkim miłego dzisiejszego wieczoru i tylko zimnego piwa!
  • Wielki_B
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.02
    • 1968

Witam samorządową smakoszkę piwa! A może i diablicę z uwagi na 666
    Jam też samorządowiec. Nie pijam jednak Lecha. Mimo tego, że to ponoć dobre piwo.
    Ten złocisty napój wolę sobie sam uwarzyć w domu i taki spożywać. Wiele brakuje mu do Lecha, ale przynajmniej jest mój!
    Pozdrawiam.

Comment

• Pinio74
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.10
      • 3881

Witam serdecznie na naszym forum, Twoje zdrowie
      BIRRARE HUMANUM EST

Comment

Related Topics

Collapse

• pegie23
        Nowe etykiety Lecha
        pegie23
        Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
        2024-07-05, 21:34
      • PiotrN
        Witajcie !
        PiotrN
        Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
        Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
        2020-01-09, 11:10
      • mkocielnik
        Witajcie Miłoścnicy Złotego Trunku
        mkocielnik
        Witam serdecznie,
        małymi krokami zmierzam ku dalszemu rozwojowi względem wyrobu piwa domowego.
        Mam za sobą dwie wytworzone partie z brewkitu (obie IPA). Mimo godzin spędzonych na forach dziedzinowych, szkole Youtube oraz literaturze do obu partii ma pewne ALE.

W obu...
        2018-12-14, 16:04
      • smorczak
        Witajcie
        smorczak
        Cześć,

Chciałem gorąco powitać wszystkich piwowarów na forum.
        Swoją przygodę z piwowarstwem domowym rozpocząłem na początku 2018 roku i powoli zdobywam wiedzę i staram się robić co raz to lepsze warki
        2018-11-30, 13:16
      • otvirak
        prośba o identyfikację kufli
        otvirak
        Witajcie!
        mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
        ...
        2024-08-05, 19:59
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...