Witam nazywam sie jakub mam 11 lat jestem poczotkujacym kolekcjonerem kapsli
Witam
Collapse
X
-
Witam młodego kapslarza znad Wieprza (chyba)
A co do wieku to proponuje ARTowi wydzielenie działu kolekcjonerskiego dla małolatów5480 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
Related Topics
Collapse
-
Schwarzbier z Wieprza (tzn. z browaru w Wieprzu)
13% ekstr.,
5,5% alk.
Aromat - nie jest przesadnie intensywny, słodowy z gorzką czekoladą, ciut palony
Piana - wysoka, średnia trwałość, dłuższa koronka, trochę zostaje na szkle
Barwa - praktycznie czarna,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-03, 00:04 -
-
Stout Owsiany z Wieprza
Ekstrakt 13*, alko 4.9%
Piana - na dłużej pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - pod mocne światło ciemny rubinowy.
Gaz - nie za duży.
Aromat - czekolada.
Smak - gorzka czekolada ( taka z wysoko procentową...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-12-07, 12:08 -
-
Wrzucam na mapkę knajp lokal o fajnej nazwie Czerwony Fortepian,który mieści się na ul.Bodzentyńskiej 10,godziny otwarcia
on-czw 14:00-24:00,pt-sob 12:00-04:00 ndz 14:00-24:00.Jest to pub-klub muzyczny dla wymagających(+25 czyli nie dla małolatów i chlejących byle co studencików),częste...
-
Channel: Świętokrzyskie
-
-
Na początek chciałbym się ze wszystkimi przywitać jako, że to mój debiut na tym forum, także cześć wszystkim
.
A teraz przejdźmy do mojego problemu. Już kilka dni temu przyszedł do mnie zestaw ZacierMistrz Eko, w celu umożliwienia mi zrobienia pierwszej warki, jednak nie miałem...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Bar choć w nazwie kawiarnia to wspomnień czar. W latach 60 - 70 pewnie chodziło się na ciastka, w 80 na piwo (świadczy o tym podłużna lada do picia na stojaka, taka jaką można było wlatach 80 zaobserwować w wielu knajpach w Polsce). W środku mało miejsca, mikroskopijne stoliki ale za to...
-
Channel: Warszawa
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment