Czas na krótkie przywitanie. Nazywam się Arkadiusz i raczej nie jestem tak doświadczonym smakoszem piw jak większość tu zebranych, ale uwielbiam po prostu ten złocisty trunek i jakoś tak do Was trafiłem, co by dowiedzieć się więcej na temat owego wspaniałego napoju. W temacie piw w sumie jestem kiepski, ale sądzę, że po poczytaniu troszkę forum zostanę cudownie oświecony i będę bardziej zorientowany w temacie piw niż teraz. Nie pozostaje nic innego jak życzyć piwa pod dostatkiem!!
Witam
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Flo Wyświetlenie odpowiedziCzas na krótkie przywitanie. Nazywam się Arkadiusz i raczej nie jestem tak doświadczonym smakoszem piw jak większość tu zebranych, ale uwielbiam po prostu ten złocisty trunek i jakoś tak do Was trafiłem, co by dowiedzieć się więcej na temat owego wspaniałego napoju. W temacie piw w sumie jestem kiepski, ale sądzę, że po poczytaniu troszkę forum zostanę cudownie oświecony i będę bardziej zorientowany w temacie piw niż teraz. Nie pozostaje nic innego jak życzyć piwa pod dostatkiem!!
Twoje zdrowie
-
Comment