witaj, znów.
Cielak powraca :))
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Część
Może ktoś będzie zainteresowany
Mazurska Manufaktura Alkoholi, rodzinna firma z siedzibą w zabytkowym browarze w Szczytnie, rozpoczyna produkcję legendarnego piwa Jurand. To kolejna niespodzianka Spółki, realizowana w ramach akcji crowdfundingowej, mającej...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie?
Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
-
Channel: Litwa
2025-01-07, 14:37 -
-
ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
-
Channel: Czechy
-
-
Duży browar z bawarskiej Środkowej Frankonii.
Kräusen powstaje gdy do już gotowego piwa dodajemy młode jeszcze fermentujące piwo do dalszego dojrzewania w zbiorniku.
Jest niefiltrowane
11,6% ekstr.
5,1% alk.
https://www.veldensteiner.de/kraeusen-he...-
Channel: Niemcy
2024-12-16, 22:49 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment