Jak wróci ART to dostaniesz ale nie czerwoną tylko żółtego i nie koszulkę tylko banana. Lepiej zacznij jeszcze raz tylko zastanów się nad swoim przydomkiem.
Coś mi się zdaje, że te banany Art hurtem rozda
Witaj....
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Aleś se brachu nicka wymyśliiiiiił!
To jest forum dla tych, którzy raczej wolą pić niż ssać.
Witaj nim wróci ART.
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Przecież to poczęty w Trzciance Ssij_pałe. Rodzicami są wszyscy forumowicze ale coś widzę, że albo pamięć Wam szwankuje albo alimentów się boicie.
Inna sprawa, że zaraz wyleci ze względu na wiek.
Pochwalę sie jeszcze tym, że ja zdobyłem czerwoną kurtkę
Co trzeba zrobić za czerwoną koszulkę, to ja wiem. Ale za kurtkę??!! Wyobraźni mi nie staje
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Witam, biorąc pod uwagę, że dziś nad ranem dwie osoby z obsługi Ośrodka oraz jedna nieznajoma chodziły udekorowane w czerwone koszulki, myślę, że Twoje marzenie nie jest trudnym do spełnienia...
Art nie lubi długo sypiać...
Nikt mieściny-matki nie chciał obrazić, ale nie ulega wątpliwości, że forumowicz Ssij_pałe narodził się na zlocie w Trzciance, tak jak Jarek lat 12 narodził się w pewnym średniej wielkości mokotowskim mieszkaniu, tyle, że od razu miał 12 lat
Ssij_pałe narodził się mając lat przynajmniej 18-naście (wszak wcześniej nikt o ssaniu pały nie myśli ) i niniejszym chciałbym serdecznie powitać Go na forum
Comment