Witam całą BRAĆ PIWNĄ.Pochodzę i mieszkam na Górnym Śląsku czyli w Knurowie Uwielbiam piwo i to w niemałych ilościach.Przedstawiam się dopiero teraz( po ponad dwóch latach),bo jakoś ten wątek nie wpadł mi w oko .PZDR forumowiczów.
Witam całą BRAĆ PIWNĄ.Pochodzę i mieszkam na Górnym Śląsku czyli w Knurowie Uwielbiam piwo i to w niemałych ilościach.Przedstawiam się dopiero teraz( po ponad dwóch latach),bo jakoś ten wątek nie wpadł mi w oko .PZDR forumowiczów.
Lepiej późno niż wcale.
Witam, już myślałem, że to ktoś o łudząco podobnym nicku się zalogował.
Twoje zdrowie
[QUOTE=e-prezes;709588]Witaj, witaj! Do spotkania na którejś z giełd lub na następnym zlocie. A na razie [/QUOTE
Też mam taką nadzieję.Dzięki za dobre piwa PZDR
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
Witam serdecznie,
małymi krokami zmierzam ku dalszemu rozwojowi względem wyrobu piwa domowego.
Mam za sobą dwie wytworzone partie z brewkitu (obie IPA). Mimo godzin spędzonych na forach dziedzinowych, szkole Youtube oraz literaturze do obu partii ma pewne ALE.
Chciałem gorąco powitać wszystkich piwowarów na forum.
Swoją przygodę z piwowarstwem domowym rozpocząłem na początku 2018 roku i powoli zdobywam wiedzę i staram się robić co raz to lepsze warki
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...
Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
Comment