Witam całą BRAĆ PIWNĄ.Pochodzę i mieszkam na Górnym Śląsku czyli w Knurowie Uwielbiam piwo i to w niemałych ilościach.Przedstawiam się dopiero teraz( po ponad dwóch latach),bo jakoś ten wątek nie wpadł mi w oko .PZDR forumowiczów.
Witajcie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziWitam całą BRAĆ PIWNĄ.Pochodzę i mieszkam na Górnym Śląsku czyli w Knurowie Uwielbiam piwo i to w niemałych ilościach.Przedstawiam się dopiero teraz( po ponad dwóch latach),bo jakoś ten wątek nie wpadł mi w oko .PZDR forumowiczów.
Witam, już myślałem, że to ktoś o łudząco podobnym nicku się zalogował.
Twoje zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziCześć! Mieliśmy okazję przywitać się osobiście w Trzciance.
Mam nadzieję, że Rotmistrz nie zniechęcił Cię do wyrobów grudziądzkich
Twoje zdruffko!mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziWitam zlotowego współlokatora!mb WOS
Comment
-
-
No witaj Woosaa, "znikający w pociągu".Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Poznaliśmy się na Zlocie, ale witaj ponownie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziNo witaj Woosaa, "znikający w pociągu".- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziPoznaliśmy się na Zlocie, ale witaj ponownie.
To w pociągu też znikałeś?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziMyślę,że nie gniewasz się na mnie,że Cię obudziłem tak wcześnie w niedzielę PZDR
Comment
-
-
A o mi tam też przywitam kolegę ze zlotu Mam nadzieję, że zagościsz u nas na dłużej i do zobaczenia na kolejnym zlocie, a może i wcześniej.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment