Witam wszystkich piwoszy ! Na imie mam Tomasz i kocham pic piwo, ale tym razem chcialbym pojsc dalej i sprobowac je uwarzyc sam.Mam nadzieje,ze znajde tu wszelkie interesujace mnie informacje i uda mi sie to zrobic.Pozdrawiam serdecznie.
Witam Szanownych Piwoszy :)
Collapse
X
-
Hehe tak sie napalilem,ze juz rozmyslam o zakupie jakiegos zestawu startowego.Mieszkam obecnie w Irlandi,ale jakos nie moge znalezc nic ciekawego tj. calego setu dla poczatkujacych.Jedyny sklep jaki znalazłem jest w Limerick...jednak ceny sa zabojcze tj 1/1 jak w Polsce z ta roznica ,ze w euro i kazda czesc osobno :/ .Niedlugo jade na urlop do Polski, wiec moze zakupie sprzet w Polsce,a tu bede sobie warzyłComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć pochodzę ze Sląska, uwielbiam piwo, pozdrawiam wszystkich
-
Channel: Przedstaw Się!
2020-06-14, 15:08 -
-
Na imię mam Marcin mieszkam i pracuję w krakowie . W wolnych chwilach kolekcjonuję kapsle butelkowane pochodzące z piw polskich .
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...-
Channel: Niemcy
2025-01-04, 01:50 -
-
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu"
. Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment