Witam Szanownych Piwoszy :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Samael
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.09
    • 153

Witam Szanownych Piwoszy :)

Witam wszystkich piwoszy ! Na imie mam Tomasz i kocham pic piwo, ale tym razem chcialbym pojsc dalej i sprobowac je uwarzyc sam.Mam nadzieje,ze znajde tu wszelkie interesujace mnie informacje i uda mi sie to zrobic.Pozdrawiam serdecznie.
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10798

witam przyszłego piwowara, jeśli chcesz samodzielnie warzyć piwo to nie mogłeś lepiej trafić
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• Samael
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2007.09
      • 153

Hehe tak sie napalilem,ze juz rozmyslam o zakupie jakiegos zestawu startowego.Mieszkam obecnie w Irlandi,ale jakos nie moge znalezc nic ciekawego tj. calego setu dla poczatkujacych.Jedyny sklep jaki znalazłem jest w Limerick...jednak ceny sa zabojcze tj 1/1 jak w Polsce z ta roznica ,ze w euro i kazda czesc osobno :/ .Niedlugo jade na urlop do Polski, wiec moze zakupie sprzet w Polsce,a tu bede sobie warzył

Comment

• Pinio74
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.10
        • 3881

Witam serdecznie i życzę udanego (warzelniano) urlopu
        BIRRARE HUMANUM EST

Comment

Related Topics

Collapse

• lybka
          Witam Piwoszy
          lybka
          Cześć pochodzę ze Sląska, uwielbiam piwo, pozdrawiam wszystkich
          2020-06-14, 15:08
        • Marcin_M_T
          Witam Szanownych Państwa !
          Marcin_M_T
          Na imię mam Marcin mieszkam i pracuję w krakowie . W wolnych chwilach kolekcjonuję kapsle butelkowane pochodzące z piw polskich .
          2019-06-29, 22:22
        • dadek
          Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
          dadek
          Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
          2025-01-12, 18:42
        • darekd
          Eichbaum, Cronus German Pilsner
          darekd
          Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
          Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...
          2025-01-04, 01:50
        • dadek
          Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
          dadek
          Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
          2024-10-17, 00:22
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...