Moje uszanowanie!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wojciex
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.02
    • 57

Moje uszanowanie!

Witam! Konto założone już sporo ponad rok temu a tu taka wpadka kulturalno-obyczajowa

Kolekcjonuję flaszki z przedwojennych browarów dawnego woj. wałbrzyskiego. Moja kolekcja jest, jak na razie, skromna - około 80 sztuk ale powolutku bede dobijał do setki, bynajmniej na tym nie poprzestając

Pozdrawiam wszystkich i na zdrowie

Wojtek vel wojciex
  • pirackamuza
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1908

Witaj, powiększaj kolekcję i na zdrowie
    Toruń przeprasza za Radio Maryja
    www.bobofruty.pl

Comment

• Pinio74
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.10
      • 3881

Witaj i baw się dobrze
      BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• jerzy
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.10
        • 4707

Jak na mój laicki gust 80 butelek to całkiem spora kolekcja. Ale jeśli Ci to nie wystarcza - to niech Cię butle zasypią!
        browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

Related Topics

Collapse

• hubik77
          Uszanowanie! I cycki!
          hubik77
          Witajcie,
          od razu przepraszam za te cycki, ale mam wrażenie, że dział powitalny jest lekko martwy, więc cyckami chciałem zdobyć jakąkolwiek atencję, ryzykując zarazem bana na dzień dobry

Pojawiłem się tu z zamiarem czysto handlowym, sprzedać pokale Browaru Grodziskiego,...
          2020-07-31, 22:38
        • heckler
          Moravská Třebová, Zámecké nám. 183/4, Knížecí pivovar Moravská Třebová
          heckler
          Moravská Třebová to miasto założone w połowie XIII w. przez Boreša z Rýzmburka. Duża liczba zabytków i dzieł sztuki przypomina o czasach, kiedy to Třebová nazywana była Moravskimi Atenami. Ładne miasteczko z dużym rynkiem, oraz pięknym zamkiem, który jest uznawany za jeden z ważniejszych...
          2023-08-22, 07:08
        • darekd
          Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
          darekd
          Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
          ...
          2023-02-07, 23:16
        • bastion
          Słowacja, Pstrusa 339, Pivovar Masarykov Dvor.
          bastion
          W tym przypadku mamy do czynienia z kompleksem hotelowo - gastronomicznym na dużą skalę. Czego tam nie ma. Jazda na koniach, kąpiele, browar, własna farma, ścieżki rowerowe... Olbrzymi kombajn wypoczynkowy, który został otwarty w 2015 roku. I nie ma co się oszukiwać, że przeznaczony raczej...
          2022-01-20, 21:37
        • bastion
          Ukraina, Kropivnicki, Vierhna Permska 88, Dudliar.
          bastion
          To ciekawe że miasto założone w 1784 roku, ma obecnie już piątą nazwę. W zależności od tego z której strony wiał wiatr historii, tak często zmieniała się jego nazwa. Być może że kiedy tam kiedyś zaglądnę, będzie się nazywało jeszcze inaczej. Ale dajmy temu spokój, to w sumie...
          2022-01-05, 21:49
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...