Witam wszystkich.Tu Damian z Bierunia.Kolekcjonuje szklanki,kufelki,troche otwieraczy , podstawek i innych gadzetow piwnych.No i najwazniejsze delektuje sie codziennie złotym napojem jakim jest piwo!!!!!Mozna powiedziec ze jestem piwoszem.tyle narazie.hej.czesc
zapoznanie
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Witaj na forum.
Hmm...mówisz, że się delektujesz? No cóż... Na szczęście to "...i wiele innych" wygląda obiecująco
Pozdrawiam z RydzyklanduToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Witam Damiana z BieruniaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
Wydawało mi się, że takich miejsc już nie ma w naszym kraju, a tu proszę, uchował się jeden rodzynek w Radomiu. W centrum miasta, od kilku już dekat, w jednej z kamienic, znajduje się piwny bar, w którym to leją na codzień z beczki Belfasta oraz Warkę. Belfast jest polewany za osiem złociszy...
-
Channel: Mazowieckie
2025-02-22, 05:17 -
-
Kolejny mikrus, który założony został w małej wiosce to Pivovar Balik i jest kontynuacją pasji piwowara domowego Tomáša Balíka. Browarek funkcjonuje na prywatnej posesji, a na jego ulokowanie przeznaczono starą stodołę.
Rekonstrukcja jej rozpoczęła się wiosną 2022 roku i w prace...-
Channel: Czechy
-
-
Porter Bałtycki,
21% ekstr.
7,7% alk.
Aromat - suszone śliwki, karmel, potem pumpernikiel, trochę nut palonych
Piana - wysoka, zwarta, beżowa, trwała, długi drobny kożuszek z wyraźniejszą koronką
Barwa - właściwie czarna, pod światło bardzo ciemny rubin...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-10, 02:40 -
-
Cześć,
Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:
1. Czy takie porcelanki występowały...1 Photo-
Channel: Historia
-
-
"Baltic Porter Day 2025
Jak co roku świętujemy to najważniejsze piwne święto. Spodziewajcie się przynajmniej czterech porterów na kranach, dużej selekcji butelek/puszek, specjalnego burgera i coś jeszcze wymyślimy" cytat ze strony wydarzenia...Start2025-01-18Koniec2025-01-18AdresWarszawa, ul. gen. Władysława Andersa 23,-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-03, 17:52 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment