Nowy.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bezrzecze
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.10
    • 3

Nowy.

Witam forumowiczów.
    Jestem ze Szczecina no i lubię pifko.
    Zamierzam przesiąść się na pifko z beczki, ponieważ żonkę denerwują poniewierające się butelki-puszki. Sprzętu jeszcze nie mam, ale zamierzam powolutku nabyć drogą kupna wszystkie niezbędne akcesoria. Dopiero zaczynam tę zabawę no i znalazłem na tym forum wiele cennych wskazówek.
    Pozdrawiam serdecznie
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bezrzecze Wyświetlenie odpowiedzi
    Zamierzam przesiąść się na pifko z beczki, ponieważ żonkę denerwują poniewierające się butelki-puszki. Sprzętu jeszcze nie mam, ale zamierzam powolutku nabyć drogą kupna wszystkie niezbędne akcesoria. Dopiero zaczynam tę zabawę no i znalazłem na tym forum wiele cennych wskazówek.
    Pozdrawiam serdecznie
    witaj czy to oznacza że kupujesz rolbar ?
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• bezrzecze
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2007.10
      • 3

Ano. Schładzarka, nalewak ... Na razie się przymierzam. Sprawdzam ceny na alegro.

Comment

• Pogoniarz
        † 1971-2015 Piwosz w Raju
        • 2003.02
        • 7971

Witam zioma z Bezrzecza.Przesiadaj się na piwo beczkowe,może spotkamy się niebawem i napijemy piwka(koncerniaki odpadają)

Prawie jak Piwo
        SZCZECIN

Comment

• pirackamuza
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.12
          • 1908

Pozdrowienia z Moherburga.
          Zdruffko
          Toruń przeprasza za Radio Maryja
          www.bobofruty.pl

Comment

• Pinio74
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.10
            • 3881

Witam na naszym forum. Twoje zdrowie
            BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Shlangbaum
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2005.03
              • 5828

I ja witam nowego forumowicza

Jestem pewien, że jak na tym forum dłużej posiedzisz, to nie tylko wstawisz pipę do pokoju ale też niedługo popłynie z niej piwo, które sam uważysz!

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• kony
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2005.08
                • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum Wyświetlenie odpowiedzi
                piwo, które sam uważysz!
                Marcin, Tobie to już poprostu nie wypada takich strzałów oddawać

Comment

• Shlangbaum
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2005.03
                  • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedzi
                  Marcin, Tobie to już poprostu nie wypada takich strzałów oddawać
                  Właśnie coś mi nie pasowało w tym moim poście i nie wiedziałem co

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• slawomir_1969
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2007.11
                    • 4

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bezrzecze Wyświetlenie odpowiedzi
                    Witam forumowiczów.
                    Jestem ze Szczecina no i lubię pifko.
                    Pozdrawiam serdecznie
                    Napisz co jeszcze potrzebujesz do do instalacji z beczki mogę co nieco załatwić mam nalewak
                    Porcelana Tyskie i Leszek ale ze starym logo bo nowego już nie robili

Comment

• bezrzecze
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2007.10
                      • 3

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawomir_1969 Wyświetlenie odpowiedzi
                      Napisz co jeszcze potrzebujesz do do instalacji z beczki mogę co nieco załatwić mam nalewak
                      Porcelana Tyskie i Leszek ale ze starym logo bo nowego już nie robili
                      Tak prawdę mówiąc zgromadziłem już prawie wszystko. Nie mam jeszcze butli CO2.
                      No i trza to jakoś poskładać, do czegoś przymocować. Żonka już się określiła, kuchnia odpada.

Comment

• slawomir_1969
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2007.11
                        • 4

Butla się gdzieś znajdzie i znam człowieka który montuje tego typu rzeczy . pamiętaj że musisz zadbać o czystość nalewki są specjalne środki chemiczne do czyszczenia . Naprawdę należało by pogadać z kimś może na browarze są jacyś serwisanci od instalacji . Miałem kiedyś taki zestawik ale z malutką schładzarką i nalewakiem porcelanowym

Comment

Przetwarzanie...
                        X