zauważyłem że nie ma u was przy wyborze piwa jakie sie pije piwa brackiego. uważam to za duży błąd , ponieważ jest to browar z ogromną tradycją. rok założenia 1846 tak więc nie jest to młode piwo, a jest to jedno z niewielu które jest warzone metodą tradycyjną. Należy ono do grupy heineken i heineken ceni je sobie bardzo wysoko, posiada on w europie tylko kilka takich browarów a Brackie należy do jednych z najlepszych,. Kto niemiał okazji kosztować polecam gorąco.
bracki browar Cieszyn
Collapse
X
-
Poszukaj sobie pod:Browar ZamkowyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika braciszek76 Wyświetlenie odpowiedzirok założenia 1846 tak więc nie jest to młode piwo,Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika braciszek76 Wyświetlenie odpowiedzizauważyłem że nie ma u was przy wyborze piwa jakie sie pije piwa brackiego. uważam to za duży błąd , ponieważ jest to browar z ogromną tradycją. rok założenia 1846 tak więc nie jest to młode piwo, a jest to jedno z niewielu które jest warzone metodą tradycyjną. Należy ono do grupy heineken i heineken ceni je sobie bardzo wysoko, posiada on w europie tylko kilka takich browarów a Brackie należy do jednych z najlepszych,. Kto niemiał okazji kosztować polecam gorąco.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika braciszek76 Wyświetlenie odpowiedziCóż sie stary czepisz interpunkcji, zawsze jesteś taki skrupulatny.
Zatem witaj, baw się dobrze i nadrabiaj braki
Comment
-
-
Brckie
Ciekawe ile ludzi mnie tu jeszcze skrytykuje, a ja po prostu widocznie tego nie zauważyłem, czy to aż taki wielki problem?. Chciałem sie tylko podzielić moja miłością do piwa Brackiego. Mam nadzieje że nie zawsze jesteście tacy na dzień dobry . Pozdrawiam a wsczególności pirackąmuze braciszek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika braciszek76 Wyświetlenie odpowiedziCiekawe ile ludzi mnie tu jeszcze skrytykuje, a ja po prostu widocznie tego nie zauważyłem, czy to aż taki wielki problem?. Chciałem sie tylko podzielić moja miłością do piwa Brackiego. Mam nadzieje że nie zawsze jesteście tacy na dzień dobry . Pozdrawiam a wsczególności pirackąmuze braciszek.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
No to sprawdźmy dopasowanie Kiszota.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzite forum
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziinne jak setki podobnych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo to sprawdźmy dopasowanie Kiszota.
to
Najlepszy oksymoron, jaki w życiu widziałem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Nie czepiajcie się Kolegi Ja już go cenię za kreatywność. W tak krótkiej rozmowie użyć na określenie Brackiego ( również mojego ulubionego) tylu określeń:
1.Bracki Browar Cieszyn - na nutę lokalną patriotyczną
2.Bracikie- mogłoby być moim nikiem, jednak nie wiem jak mielibyście go wymawiać
3.Brckie- na nutę podhalańską
4.Brackie piwko- swojsko
Kolego, pierwsze koty za płoty
Witamy i Twoje
Comment
-
Comment