Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fiola1
Wyświetlenie odpowiedzi
Fiola1 wita!
Collapse
X
-
fiola1 - nie przypalaj tak wiele
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Zgłaszam nominację w kategorii ocena za rok 2007Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Fiolo, muzo nasza...
Ja zgłaszam to:
Belfast z browaru Jabłonowo Piwo mocne premium (ciemne) eks. 14,1% alk. 6,5% Prawdopodobnie najlepsze ciemne piwo w Polsce!!! Smak lekko słodkawy, prawie nie czuć goryczy. Piana mocna i kremowa (prawie jak u Guinnessa). Producent mówi że to piwo typu Irlandzkiego, ale do końca tak nie uważam. :stout: a podsumowując
też się należy...
"Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chromi Wyświetlenie odpowiedziFiola1 już lepiej nie oceniaj żadnych piw!!!!
Comment
-
-
Fioła,
chcę, żebyś wiedział, że od teraz, po lekturze Twych piwnych ocen, żadne wypite piwo nie będzie już takie samo...
Czytając Twe posty...
KLĘKAM.
Jeśli ocenisz dzisiaj trzecie piwo, odbierzesz Koleżankom i Kolegom szansę na załapanie się chociaż na podium w kategorii "Ocena Roku 2007". Bądź litościwy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fiola1 Wyświetlenie odpowiedzidzisiaj bedzie Frater podwójny Chormciu. Wytrzymaj! Ten kraj tego potrzebuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziZgłaszam nominację w kategorii ocena za rok 2007
Comment
-
-
Po co je tam przenosić?
Jestem pewny, że kolega fiola prędzej czy później tam trafi i się wykaże w odpowiednich wątkach- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Z niekłamaną przyjemnością przeczytałem oceny piw wystawione przez kolegę Fiolę. - Chętnie wyślę Ci jakieś moje piwa. Zarówno te, które w mojej ocenie są dobre, jak i te, które się nie udały. Jest tylko jeden warunek - opiszesz je na forum!
Napisz mi tylko słowo na PW.
PS. Kurna, akurat nie mam żadnego kwasiżura i po raz pierwszy w życiu tego żałuję! Bo z pewnością wart byłby porównań do Blitzkriegu, Stalingradu czy Łuku Kurskiego, o Wietnamie nie wspominając
No ale nie mniej chętnie poczytam o łąkach, kwiatach, rosie, księżycu, tęczy i kobiecych fascynacjach (o ile coś przypadnie Ci do gustu).
Comment
-
Comment