witam

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pioh
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.01
    • 11

witam

zarejstrowałem sie tu kilka dni temu, i stwierdzam ze jest to fajne forum, więc sie przedstawie. Mam na imię Piotr, mieszkam sobie w małej miejscowosci o nazwie Tuchola ( może niektórzy kojarzą "Boru Tucholskie" ja mieszkam w ich stolicy). Co do miasta hmm... ci co są przejazdem mówią że jest ładne, ale ci co mieszkają mają inne zdanie, poprostu jest bardzo mało miejsc gdzie można usiąsć przy piwku. Wracając do mnie, to mieszkam sobie w tym miasteczku, pracuje i piwkuje co do ulubionego piwa, hmm... smakuje mi kilka ale głównie Lech i Tyskie.

jak cos jeszzce chcecie wiedzieć to pytać
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19261

Witaj, nie tylko wokół Lecha i Tyskiego świat się obraca, ale mimo to czuj się jak u siebie.

Comment

• Pinio74
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.10
      • 3881

Witam i ja. Baw się dobrze na forum.
      BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• anteks
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2003.08
        • 10769

witam i ja , a co do piww to masz pod bokiem świetne z Grudziądza i Nakła oraz Amber
        Mniej książków więcej piwa

Comment

• barthez
          Porucznik Browarny Tester
          • 2005.07
          • 367

Witam również, a jakimś kolekcjonerstwem piwnym się zajmujesz czy tylko konsumpcją?

Comment

• pioh
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2008.01
            • 11

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika barthez Wyświetlenie odpowiedzi
            Witam również, a jakimś kolekcjonerstwem piwnym się zajmujesz czy tylko konsumpcją?

Niestety nie, narazie tylko konsumpcją. Ale może kiedyś

Comment

Przetwarzanie...
            X