Witaj.
Faktycznie, napisz cos o sobie- skoro zbierasz kapsle i masz 1 posta: przysle Ci jednego kapsla z usa- jakiego chcesz? Marka, albo po prostu kolor Ja nie zbieram, ale tez nie wyrzucam a w PL bede za pare tygodni.
Cześć nowy od nowego.... z Tyskiego kapsla to pewnie już masz wiec nie bede Ci gitary zawracał mnie tu miło powitano więc muszę to odwzajemnić.... Twoje zdrowie
Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
Mam na imię Wojtek. Od kilku lat jeżdżę po Polsce i po Europie w poszukiwaniu dobrego piwa z małych regionalnych browarów, browarów rzemieślniczych oraz minibrowarów restauracyjnych.
Edukuję znajomych i członków rodziny w temacie dobrego piwa (czytaj: tłumaczę czym różni się...
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
Comment