Cześć wszystkim przypadek sprawił że znalazłem sie na tej stronie szukając informacji na temat corneliusa.Dystrybuję to pyszne piwko jak chcecie to wam wyślę pozdr.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika explorer35
Cześć wszystkim przypadek sprawił że znalazłem sie na tej stronie szukając informacji na temat corneliusa.Dystrybuję to pyszne piwko jak chcecie to wam wyślę pozdr.
Siemanko brachu...kurcze, dwa dni w serwisie jestem i wszędzie rzuca mi sie w oczy cornelius...powiedzcie gdzie go szukać, też bym pokosztował...od dwóch dni oczy mi sie otwieraja na moje ooooooogromne zaległości....Twoje zdrówko
A po kilku dniach już tak:
możesz go spokojnie nabyć w kauflandzie albo za parę dni będzie do kupienia w Almie.pozdr
Czyś byś był/a kobietą,że tak szybko zmieniasz zdanie czy to tylko Twoja praca tak Cię zmanierowała?
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
To ciekawe że piwnym turystom wizytującym Lwów, a zwłaszcza jego centrum, jakoś nie po drodze jest z browarem restauracyjnym ( chociaż w tym wypadku powinno chyba być napisane odwrotnie) mieszczącym się dosłownie rzut kamieniem od Pravdy Beer Theatru. Miejsce to oferuje własne piwo od początku...
Comment