Witam wszystkich piwoszy
Collapse
X
-
cornelius
jesteś sceptykiem kolego
ale ja jestem rzetelnym kupcem.Jeśli chcesz wyślę Ci piwo dziś lub jutro przywiozę osobiście jadąc do Poznania.pozdr
Comment
-
Dziękuję ale inną drogą nabędę to piwo a koledze życzę powodzenia i Twoje.
Ostatnia zmiana dokonana przez fidoangel; 2008-02-25, 11:40."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Comment
-
-
-
zlecamy produkcje marki własnej w różnych browarach a teraz zajmyjemy sie promocją Corneliusa w Almach , kauflandach,piotr i paweł.Comment
Related Topics
Collapse
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
To ciekawe że piwnym turystom wizytującym Lwów, a zwłaszcza jego centrum, jakoś nie po drodze jest z browarem restauracyjnym ( chociaż w tym wypadku powinno chyba być napisane odwrotnie) mieszczącym się dosłownie rzut kamieniem od Pravdy Beer Theatru. Miejsce to oferuje własne piwo od początku...2 Photos
-
Channel: Ukraina
-
-
Cześć pochodzę ze Sląska, uwielbiam piwo, pozdrawiam wszystkich
-
Channel: Przedstaw Się!
2020-06-14, 15:08 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment