Serwus

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jarekkol
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.02
    • 13

Serwus

Witam!

Wszystkich serdecznie. Mam na imię Jarek. Moja przygoda z warzeniem piwa właśnie się rozpoczyna. Jestem na etapie gromadzenie wiedzy i sprzętu.

Pozdrawiam wszystkich!
  • JAQBA
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.08
    • 1352

Witam kolejnego piwowara, baw się tu dobrze - Twoje zdrowie.
    P.S. Wypełnij profil (taki brodacz w prawym górnym rogu) raźniej będzie się rozmawiać

Comment

• barthez
      Porucznik Browarny Tester
      • 2005.07
      • 367

Cześć - miłego czerpania wiedzy i Twoje zdrowie

Comment

Related Topics

Collapse

• kaczka116
        Zarzecze, Serwus
        kaczka116
        Piwo gotowe do oceny
        2020-03-29, 19:31
      • Dimatteo84
        Serwus
        Dimatteo84
        Piwowar domowy z Krakowa. Na końcie ponad 80warek. Chętnie odpowiadam na pytania, i z nadzieją oczekuję na odpowiedzi na pytania zadawane przeze mnie.
        2018-11-21, 21:42
      • heckler
        Czechy, Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
        heckler
        Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
        2025-01-31, 11:11
      • etman
        Piwowar nr 51
        etman
        Właśnie dotarł do nas Piwowar nr 51.

Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...
        2024-12-10, 18:48
      • pebejot
        Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
        pebejot
        Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
        Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
        2024-09-08, 23:21
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...