Witam serdecznie wszystkich miłośników tego boskiego napoju...jestem rodzonym Tyszaninem więc chyba nie muszę tłumaczyć jakie piwo jest dla mnie numerem jeden a moje motto jest krótkie "Dzień bez piwa to dzień stracony"......podrówka dla wszystkich bardzo serdeczne
Witam Serdecznie
Collapse
X
-
Witaski popołudniowe
Może mój pierwszy post na tym szacownym forum zabrzmiał trochę egoistycznie, aczkolwiek zapewniam Was chłopaki że tak nie jest....nie wzbraniam sie broń boże przed żadnym złotym trunkiem, ba, lubię eksperymentować, Tyskie jest dla mnie tylko bazą wyjściową, punktem odniesienia wiec wybaczcie moje słabe początki postaram sie poprawić....Na zdrowie ...Ciesze się że trafiłem na ten serwis piwny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krasnal45 Wyświetlenie odpowiedziTyskie jest dla mnie tylko bazą wyjściową, punktem odniesienia wiec wybaczcie moje słabe początki postaram sie poprawić...Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Witam w niedzielny poranek
Haaa...po przeczytaniu sporej ilości postów, opisów i komentarzy na temat smaku i jakości piw, widzę że mam sporo do nadrobienia czasem taki zimny prysznic naprawdę dobrze robi...zgodnie z moim nikiem (chociaż jest trochę złudny) jestem trochę mniejszy i bardziej pokorny....Pozdrawiam
Comment
-
Comment