...i kłaniam się pięknie towarzystwu.
Czynię zadość tradycji
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Miło jest być przywitanym przez "seniora".
Obiecuję wychylić dzisiaj własnego koźlaka za zdrowie bartheza.
Żeby życie miało smaczek -
Raz lagerek, raz koźlaczek.Comment
-
Widzę, że dzisiejszego wieczora znów będę musiał coś odkapslować.
W profilu zaraz doklepię kimem i skądem.Żeby życie miało smaczek -
-
Sam nie zbieram piwnych eksponatów. Zarejestrowałem się, jako piwowar amator.Żeby życie miało smaczek -
Related Topics
Collapse
-
Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...3 Photos-
Channel: Łotwa
-
-
Kontynuacja zapoczątkowanej w 2023 r. tradycji odwiedzania grobów zmarłych członków Bractwa Piwnego. W tym roku odwiedzamy groby zmarłych członków.:
- Marek Suliga, godz. 11.15, cmentarz "Mania" w Łodzi;
- Zbigniew Olobry, godz. 12.30, cmentarz "Doły" w Łodzi.-
Channel: Spotkania Forumowiczów
2024-10-31, 14:29 -
-
Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...
-
Channel: Belgia
-
-
Miejscówka gdzie ongiś mieścił się Dobry Zbeer. Czyli piwnica z wejściem "od podwórka". Schody prowadzące pod ziemię. Wewnątrz wIele zakamarków, Salek jest kilka, wyboru piw z wajchy 16. Więc trzyma się świeckiej tradycji.
O ile klimat lokalu jako taki jest super,...-
Channel: Śląskie
2024-03-02, 01:40 -
-
Witam,
Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment