WITAM

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mariuszu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.03
    • 3

WITAM

Startuję z pod Wrocławia w krainę twardej piany, złota, bursztynu lub słońca. Niech nuta słodu i pnącze chmiela nas nie wybiela. Śmiało do przodu ............ no i na zdrowie
  • krasnal45
    Porucznik Browarny Tester
    • 2008.02
    • 423

Cześć młody.....ja też młody....ale od starych to zaraz tu opiernicz dostaniesz żebyś profil uzupełnił ...... w każdym razie witaj serdecznie i nie przejmuj sie za bardzo...ja jak tu wlazłem pierwszy raz to myślałem że wiem dużo o piwie, szybko mi to wybili z głowy....i mieli racje....baaardzo zielony jeszcze w tym temacie jestem

Comment

• fidoangel
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛
      • 2005.07
      • 3491

Witaj mariuszu - krasnal prawde rzecze bo pod Wrocławiem to Odra ma podziemne koryta ,a w innych miejscach jest kanalizacja i nie bardzo mi się chce wierzyć,że stamtąd pochodzisz
      Napisz coś o sobie i wpadaj tu często a i do tego tematu zaglądaj to będziesz wiedział gdzie jesteśmy ciałem a czasami i duszą .
      Twoje
      "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
      Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
      Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• anteks
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.08
        • 10798

witaj tajemniczy mariuszu (o profilu już było , więc tylko przypominam )
        Mniej książków więcej piwa

Comment

• JAQBA
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.08
          • 1352

Witaj Mariuszu, a profil wypełnisz klikając na brodacza na pasku w prawym górnym rogu
          Powodzenia w zdobywaniu piwnej wiedzy

Comment

Related Topics

Collapse

• Brandis
            Co zrobić
            Brandis
            Dzisiaj miałęm butelkować , ale okazało się że na piwie pojawiło się coś takiego . No i teraz mam pytanie , co to może być , butelkować czy kanalizacja .
            Nie jest to moją pierwsza warka ,ale pierwszy raz mam taki efekt ( 13 tez nie , do klątwy jeszcze mi brakuje )
            Czy też może...
            2019-10-19, 20:55
          • coder
            Otwieramy browar rzemieślniczy – formalności i porady (artykuł z Piwowara)
            coder
            Każdy chyba piwowar domowy, któremu udało się uwarzyć dobre piwo myślał o wyjściu ze swoim produktem „do mas”, czyli o otwarciu własnego browaru komercyjnego. Jestem prawdopodobnie pierwszym szczęśliwcem w Polsce któremu udało się zrealizować taki „upgrade” - wraz z dwoma wspólnikami,...
            2015-07-31, 07:18
          • Marusia
            Königsbräu Majer, Weißbier Dunkel
            Marusia
            Udało się w Piwoszu zdobyć pszeniczniaka, którego jeszcze nie piłam
            Browar z miejscowości Heidenheim-Oggenhausen, alc. 4,9% vol., butelka, 0,5 l. Fajne logo z królem trzymającym kufel (odrazu muszę zaznaczyć, że na wstępie dostałam opiernicz od Slavoya, bo niehumanitarnie otworzyłam...
            2002-12-01, 17:27
          • Gringo
            Osek nad Bečvou 76, Motorest Osečanka
            Gringo
            Lokal znajdujący się w sennej miejscowości Osek nad Bečvou mniej więcej w połowie drogi pomiędzy Przerowem a Lipnikiem nad Beczwą. Zlokalizowany jest w bezpośrednim sąsiedztwie drogi krajowej nr 47 (przystanek znajduje się 50 metrów od wejścia) i 30 metrów od koryta rzeki Beczwa. Dworzec...
            2013-05-07, 15:44
          • falcon
            Giełda na Litwie
            falcon
            Zanim dostanę opiernicz , że zamiast poszukać otworzyłem nowy temat...
            Czy ktoś orientuje się, gdzie można znaleźć info o giełdach kolekcjnorskich na Litwie (Miejsca i daty)

Dzięki z góry
            2013-01-02, 22:23
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...