Startuję z pod Wrocławia w krainę twardej piany, złota, bursztynu lub słońca. Niech nuta słodu i pnącze chmiela nas nie wybiela. Śmiało do przodu ............ no i na zdrowie
Cześć młody.....ja też młody....ale od starych to zaraz tu opiernicz dostaniesz żebyś profil uzupełnił ...... w każdym razie witaj serdecznie i nie przejmuj sie za bardzo...ja jak tu wlazłem pierwszy raz to myślałem że wiem dużo o piwie, szybko mi to wybili z głowy....i mieli racje....baaardzo zielony jeszcze w tym temacie jestem
Witaj mariuszu - krasnal prawde rzecze bo pod Wrocławiem to Odra ma podziemne koryta ,a w innych miejscach jest kanalizacja i nie bardzo mi się chce wierzyć,że stamtąd pochodzisz
Napisz coś o sobie i wpadaj tu często a i do tego tematu zaglądaj to będziesz wiedział gdzie jesteśmy ciałem a czasami i duszą .
Twoje
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Dzisiaj miałęm butelkować , ale okazało się że na piwie pojawiło się coś takiego . No i teraz mam pytanie , co to może być , butelkować czy kanalizacja .
Nie jest to moją pierwsza warka ,ale pierwszy raz mam taki efekt ( 13 tez nie , do klątwy jeszcze mi brakuje )
Czy też może...
Każdy chyba piwowar domowy, któremu udało się uwarzyć dobre piwo myślał o wyjściu ze swoim produktem „do mas”, czyli o otwarciu własnego browaru komercyjnego. Jestem prawdopodobnie pierwszym szczęśliwcem w Polsce któremu udało się zrealizować taki „upgrade” - wraz z dwoma wspólnikami,...
Udało się w Piwoszu zdobyć pszeniczniaka, którego jeszcze nie piłam
Browar z miejscowości Heidenheim-Oggenhausen, alc. 4,9% vol., butelka, 0,5 l. Fajne logo z królem trzymającym kufel (odrazu muszę zaznaczyć, że na wstępie dostałam opiernicz od Slavoya, bo niehumanitarnie otworzyłam...
Lokal znajdujący się w sennej miejscowości Osek nad Bečvou mniej więcej w połowie drogi pomiędzy Przerowem a Lipnikiem nad Beczwą. Zlokalizowany jest w bezpośrednim sąsiedztwie drogi krajowej nr 47 (przystanek znajduje się 50 metrów od wejścia) i 30 metrów od koryta rzeki Beczwa. Dworzec...
Zanim dostanę opiernicz , że zamiast poszukać otworzyłem nowy temat...
Czy ktoś orientuje się, gdzie można znaleźć info o giełdach kolekcjnorskich na Litwie (Miejsca i daty)
Comment