Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

WITAM

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Brandis
    Co zrobić
    Brandis
    Dzisiaj miałęm butelkować , ale okazało się że na piwie pojawiło się coś takiego . No i teraz mam pytanie , co to może być , butelkować czy kanalizacja .
    Nie jest to moją pierwsza warka ,ale pierwszy raz mam taki efekt ( 13 tez nie , do klątwy jeszcze mi brakuje )
    Czy też może...
    2019-10-19, 20:55
  • coder
    Otwieramy browar rzemieślniczy – formalności i porady (artykuł z Piwowara)
    coder
    Każdy chyba piwowar domowy, któremu udało się uwarzyć dobre piwo myślał o wyjściu ze swoim produktem „do mas”, czyli o otwarciu własnego browaru komercyjnego. Jestem prawdopodobnie pierwszym szczęśliwcem w Polsce któremu udało się zrealizować taki „upgrade” - wraz z dwoma wspólnikami,...
    2015-07-31, 07:18
  • Gringo
    Osek nad Bečvou 76, Motorest Osečanka
    Gringo
    Lokal znajdujący się w sennej miejscowości Osek nad Bečvou mniej więcej w połowie drogi pomiędzy Przerowem a Lipnikiem nad Beczwą. Zlokalizowany jest w bezpośrednim sąsiedztwie drogi krajowej nr 47 (przystanek znajduje się 50 metrów od wejścia) i 30 metrów od koryta rzeki Beczwa. Dworzec...
    2013-05-07, 15:44
  • Marusia
    Ark, Browar Zew Natury, S2
    Marusia
    S2 to Śmierdziuch 2, jak poinformował mnie Slavoy. Czyli, że to piwko wędzone.
    Ponieważ otrzymałam ostatnio opiernicz, że olewam Zew Natury w opisach śpieszę nadrobić zaległości

Piwo to absolutnie nie jest śmierdziuchem - bardzo dobre jasne piwo górnej fermentacji....
    2005-03-29, 18:44
  • darekd
    Vinohradský, Vinohradský jantar
    darekd
    Najnowszy praski browar restauracyjny

http://www.vinohradskypivovar.cz/

pólciemna jedenastka /ekstrakt/

Aromat - słód i leciutka... kanalizacja
    Piana - gęsta, wysoka, dość trwała
    Barwa - jasno - bursztynowa
    Wysycenie - średniowysokie,...
    2014-12-04, 01:58