WITAM

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mariuszu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.03
    • 3

    #1

    WITAM

    Startuję z pod Wrocławia w krainę twardej piany, złota, bursztynu lub słońca. Niech nuta słodu i pnącze chmiela nas nie wybiela. Śmiało do przodu ............ no i na zdrowie
  • krasnal45
    Porucznik Browarny Tester
    • 2008.02
    • 423

    #2
    Cześć młody.....ja też młody....ale od starych to zaraz tu opiernicz dostaniesz żebyś profil uzupełnił ...... w każdym razie witaj serdecznie i nie przejmuj sie za bardzo...ja jak tu wlazłem pierwszy raz to myślałem że wiem dużo o piwie, szybko mi to wybili z głowy....i mieli racje....baaardzo zielony jeszcze w tym temacie jestem

    Comment

    • fidoangel
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛
      • 2005.07
      • 3491

      #3
      Witaj mariuszu - krasnal prawde rzecze bo pod Wrocławiem to Odra ma podziemne koryta ,a w innych miejscach jest kanalizacja i nie bardzo mi się chce wierzyć,że stamtąd pochodzisz
      Napisz coś o sobie i wpadaj tu często a i do tego tematu zaglądaj to będziesz wiedział gdzie jesteśmy ciałem a czasami i duszą .
      Twoje
      "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

      Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

      Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
      Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
      Sprawdź >>>Przewodnik<<<

      Comment

      • anteks
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.08
        • 10811

        #4
        witaj tajemniczy mariuszu (o profilu już było , więc tylko przypominam )
        Mniej książków więcej piwa

        Comment

        • JAQBA
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.08
          • 1352

          #5
          Witaj Mariuszu, a profil wypełnisz klikając na brodacza na pasku w prawym górnym rogu
          Powodzenia w zdobywaniu piwnej wiedzy

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          • Brandis
            Co zrobić
            Brandis
            Dzisiaj miałęm butelkować , ale okazało się że na piwie pojawiło się coś takiego . No i teraz mam pytanie , co to może być , butelkować czy kanalizacja .
            Nie jest to moją pierwsza warka ,ale pierwszy raz mam taki efekt ( 13 tez nie , do klątwy jeszcze mi brakuje )
            Czy też może...
            2019-10-19, 21:55
          • coder
            Otwieramy browar rzemieślniczy – formalności i porady (artykuł z Piwowara)
            coder
            Każdy chyba piwowar domowy, któremu udało się uwarzyć dobre piwo myślał o wyjściu ze swoim produktem „do mas”, czyli o otwarciu własnego browaru komercyjnego. Jestem prawdopodobnie pierwszym szczęśliwcem w Polsce któremu udało się zrealizować taki „upgrade” - wraz z dwoma wspólnikami,...
            2015-07-31, 08:18
          • darekd
            Vinohradský, Vinohradský jantar
            darekd
            Najnowszy praski browar restauracyjny

            http://www.vinohradskypivovar.cz/

            pólciemna jedenastka /ekstrakt/

            Aromat - słód i leciutka... kanalizacja
            Piana - gęsta, wysoka, dość trwała
            Barwa - jasno - bursztynowa
            Wysycenie - średniowysokie,...
            2014-12-04, 02:58
          • Marusia
            Ark, Browar Zew Natury, S2
            Marusia
            S2 to Śmierdziuch 2, jak poinformował mnie Slavoy. Czyli, że to piwko wędzone.
            Ponieważ otrzymałam ostatnio opiernicz, że olewam Zew Natury w opisach śpieszę nadrobić zaległości

            Piwo to absolutnie nie jest śmierdziuchem - bardzo dobre jasne piwo górnej fermentacji....
            2005-03-29, 19:44
          • dadek
            Rokycany, Sokolská 282, Minipivovar U Stočesů
            dadek
            Browarek mieści się w ładnie wyremontowanej dużej willi. Dojście z dworca ČD zajmuje około 10 min. Nie należy jednak kierować się z peronu do budynku dworca w stronę centrum miasta, lecz tunelem na drugą stronę torów i potem w prawo wzdłuż nich do willowej dzielnicy.
            Zaraz po...
            2011-07-25, 21:19
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...