Witam na forum. Dziewczynek jest tu bez liku, choć i chłopców cała masa - do wyboru, do koloru Baw się tu dobrze. Twoje
P.S. Uzupełnij profil - brodacz na pasku w prawym górnym rogu.
Więc to jest tak... Jestem strasznie uprzedzony do różnych forów, bo całkiem po prostu nie mam czasu na aktywne udzielanie się w takim medium. Ale czasem mam chęć zagłębić się w temat jako czytelnik. I przez to jestem zawsze banowany za małą aktywność... Ja do końca tego nie rozumiem,...
Mieszkający od 11 lat w Kiszyniowie amerykanin - Bill Mahaffey, z resztą wieloletni piwowar domowy, zapragnął uruchomić browar rzemieślniczy i jak postanowił, tak zrobił.
Akurat fala mody na crafty na chmielach amerykańskich przelewa się przez świat, więc można było dać się i...
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to już w tym tygodniu dołączę do grona piwowarów "zaawansowanych", czyli stosujących zacieranie. Jako jeszcze nie pracujący student fundusze miałem bardzo mocno ograniczone, więc starałem się jak najbardziej ograniczyć koszty (przynajmniej...
Zaobserwowałem i uświadomiłem sobie ostanio, że przyszłość polskiego browarnictwa jest zagrożona. Jest to efektem tego, że te osobniki, które mają teraz po 14 do 17 lat są bardzo podatne na reklamy i na kicz, który w nich sie reklamuje. Otóż jak przechodziłem ostatnio przez piękne miasto...
Czy znacie/byliście w knajpach, których wystrój wyraźnie wskazuje na zainteresowania właścicieli i bywalców owych. No nie wiem...dajmy na to kolejarska (ot taki przykład). I chodziłoby mi raczej o coś bardziej wyszukanego niż jakaś myśliwska czy wiejska karczma, których jest bez liku.
Comment