Dzień dobry:)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • poison
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.03
    • 1

Dzień dobry:)

Mam na imie Iza, studiuje informatyke we Wrocławiu.
    Mam nadzieje ze sa tu jeszcze jakies panie)
  • JAQBA
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.08
    • 1352

Witam na forum. Dziewczynek jest tu bez liku, choć i chłopców cała masa - do wyboru, do koloru Baw się tu dobrze. Twoje
    P.S. Uzupełnij profil - brodacz na pasku w prawym górnym rogu.

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Cześć, są osobniki płci żeńskiej, (choć "dziewczynkami" to bym nas nie nazwała, jakoś dziwnie się kojarzy), całkiem sporo, zwłaszcza we Wrocku
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• specialk
        Czuwaj!
        specialk
        Więc to jest tak... Jestem strasznie uprzedzony do różnych forów, bo całkiem po prostu nie mam czasu na aktywne udzielanie się w takim medium. Ale czasem mam chęć zagłębić się w temat jako czytelnik. I przez to jestem zawsze banowany za małą aktywność... Ja do końca tego nie rozumiem,...
        2019-09-19, 20:10
      • bastion
        Mołdawia, Kiszyniów, Muncesti 77, Labrewtory.
        bastion
        Mieszkający od 11 lat w Kiszyniowie amerykanin - Bill Mahaffey, z resztą wieloletni piwowar domowy, zapragnął uruchomić browar rzemieślniczy i jak postanowił, tak zrobił.
        Akurat fala mody na crafty na chmielach amerykańskich przelewa się przez świat, więc można było dać się i...
        2019-04-11, 20:23
      • Krokiet
        Studencki Browar "Warunek"
        Krokiet
        Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to już w tym tygodniu dołączę do grona piwowarów "zaawansowanych", czyli stosujących zacieranie. Jako jeszcze nie pracujący student fundusze miałem bardzo mocno ograniczone, więc starałem się jak najbardziej ograniczyć koszty (przynajmniej...
        2016-12-27, 17:06
      • U-BOT
        Źle może być!!!
        U-BOT
        Zaobserwowałem i uświadomiłem sobie ostanio, że przyszłość polskiego browarnictwa jest zagrożona. Jest to efektem tego, że te osobniki, które mają teraz po 14 do 17 lat są bardzo podatne na reklamy i na kicz, który w nich sie reklamuje. Otóż jak przechodziłem ostatnio przez piękne miasto...
        2005-07-05, 19:12
      • peter007
        Knajpy "tematyczne"
        peter007
        Czy znacie/byliście w knajpach, których wystrój wyraźnie wskazuje na zainteresowania właścicieli i bywalców owych. No nie wiem...dajmy na to kolejarska (ot taki przykład). I chodziłoby mi raczej o coś bardziej wyszukanego niż jakaś myśliwska czy wiejska karczma, których jest bez liku.
        2006-12-20, 23:26
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...