Witam! jestem Grzesiek, mam 23 lata od kilku miesięcy poznaje techniki i tajniki warzenia piwa. Mam już za sobą kilka uwarzonych warek. Działam w Kole Naukowym Biotechnologii i Ochrony Środowiska ,na którego spotkaniach warzymy piwko Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich miłośników złotego trunku!
Collapse
X
-
No, no tylu nowych piwowarów w mieście, a na spotkaniach piątkowych zawsze zwarta i gotowa na wszystko "stara brygada"
Witam serdecznie kolejnego piwowara z Wrocławia. Baw się tu dobrze i korzystaj ze skarbnicy wiedzy na tym forum.
Twoje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziNo, no tylu nowych piwowarów w mieście, a na spotkaniach piątkowych zawsze zwarta i gotowa na wszystko "stara brygada"
Witam serdecznie kolejnego piwowara z Wrocławia. Baw się tu dobrze i korzystaj ze skarbnicy wiedzy na tym forum.
Twoje
...ciuLast edited by ART; 2008-03-14, 16:35.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Witaj, życzę wielu udanych warek. Twoje"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Witaj,
Ja w czasie studiów działałem w kole naukowym lingwistów stosowanych. I w ramach tych działań piliśmy wino bułgarskie, bo innego w zasadzie nie było, o pijalnym piwie nie wspominając. Takie to ciężkie czasy były.
A teraz to młodzież ma letko.
PozdrawiamPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Witam serdecznie lucky7, Twoje zdrowie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur Wyświetlenie odpowiedziWitaj,
Ja w czasie studiów działałem w kole naukowym lingwistów stosowanych. I w ramach tych działań piliśmy wino bułgarskie, bo innego w zasadzie nie było, o pijalnym piwie nie wspominając. Takie to ciężkie czasy były.
A teraz to młodzież ma letko.
Pozdrawiam
za to innych nadmiar, ale ogólnie polecam.
Comment
-
Comment