Witam przy kufelku!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • waldi0712
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.03
    • 28

Witam przyjacielu!
    Trzba dużo cierpliwości i pracy aby napić się dobrego piwa. Lwówek wymaga tego samego. Cierpliwości nam nie braknie, sił do pracy także. Jeśli w najbliższym tygodniu zapadną pozytywne decyzje to napijemy się jeszcze oryginalego "Basztowego", "Książęcego", "Rycerskiego" , "Marcowego" oraz ciemnego "Kożlika" z Lwóweckiego Browaru pod dobrą nazwą Browar Lwówek Śląski.

Comment

• robox
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 8188

Przyłączam się do powitań, Twoje!

Comment

• waldi0712
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2008.03
        • 28

Jeszcze trochę cierpliwości , też czekam i siedzą "jak na gwoździach" , ale się doczekamy dobrego piwa.
        Zdrówko!

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
          Głubczyce, Special Hard
          AaLeX
          Kiedy zobaczyłem to piwo w Dino, byłem ciekaw, jak smakuje piwo, które ma 12% alkoholu. Inne parametry nie są podane. No więc, teraz już wiem. Na początek piana, zawsze atut Głubczyc, tutaj jest przeciętna, słaba. Zapach metaliczno-słodowy. Barwa dość jasna, jak na takie piwo. Smak? Słód...
          2024-06-30, 18:48
        • dadek
          Bakov 4, Bakovský pivovar
          dadek
          Browarek w niewielkiej wsi położonej około 9 km od Náchodu. Dojechać tu można pociągami do przystanku osobowego Olešnice (zatrzymuje się co drugi pociąg co dwie godziny) skąd spacerem do przejścia jest niecałe 3 km ładną widokowo trasą. Sama wieś jest bardzo ładna, położona na stoku...
          2023-06-30, 01:55
        • heckler
          Louka, Louka 59, Pivovar Louka
          heckler
          Louka to wioska leżąca u podnóża Białych Karpat. Południowo-Morawski kraj raczej słynie z produkcji wina, ale i zagęszczenie małych browarków jest tam całkiem spore.
          Uroczyste otwarcie browaru nastąpiło 18.07, ale niestety nasze plany uczestnictwa w tej imprezie skutecznie pokrzyżowała...
          2020-08-07, 14:15
        • kangurpl
          2005 - Piwne wakacje - Przy Kufelku Pilsnera
          kangurpl
          Pewne biuro podróży (nazwy nie podam, bo byłaby to reklama) zaczeło organizować wycieczki szlakiem czeskich browarów.
          Inicjatywa wg mnie godna poparcia. Ja sam mam zamiar w tym roku wybrać się na taką eskapadę.
          W programie są wieczory w piwiarniach oraz zwiedzanie kilku browarów...
          2005-06-21, 10:40
        • Pepek
          Siemianowice Śląskie, Browarowa 1, Skandal
          Pepek
          Pub Strzelec
          Czynne: cały tydzień 09.00-24.00.
          Piwa lane (0,5 l): Lech Premium i Tyskie Gronie za 3,50 zł, Strzelec full i Brok Martin (chyba) za 3,00 zł oraz Zabrze Full za 2,50 zł.
          Knajpa w budynku frontowym zamknietego już browaru. Sala...
          2003-09-20, 16:33
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...