Witam. Jestem nowy na forum. Na co dzień pracuję jako grawer-złotnik-jubiler. Mam wspaniałą żonę i dwuletnią córeczkę Emilkę.Jestem też wielkim fanem piwa, co nie zmienia faktu że pozwalam sobie tylko na jedno piwko dziennie. Niestety nie najlepiej jest z moją głową dlatego mogę tylko jedno. Jeśli zaszaleję i wypiję kilka (3-4) to następnego dnia kompletnie zdycham. Wiem że dla wielu jest to śmieszna ilość ale ja już tak mam i nic na to nie poradzę. Przynajmniej jak chcę się wstawić to kosztuje mnie to (w sensie finansów) praktycznie nic. Zaznaczę że innych alkoholi nie pijam. Bardzo miło mi przyłączyć się do waszego grona.
Witam wszystkich :-)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomaszkinkiewicz Wyświetlenie odpowiedziWiem że dla wielu jest to śmieszna ilość ale ja już tak mam i nic na to nie poradzę.
-
-
Lepiej wypić jedno dobre, niż zgrzewkę podłego . Średnia przeciętnego piwosza, to zapewne ok. 1,5-2 piwa dziennie (tak mniemam ), więc jak najbardziej od poziomu nie odstajesz. Witam i na zdrowie!"Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.
Comment
-
-
Witaj, my też przedkładamy jakość nad ilość. Ja osobiście hołduję jeszcze zasadzie, że (prawie) każde piwo inne. A ponieważ mało jest piw, które nie zostały opisane na naszym forum, więc masz przed sobą kopalnię wiedzy.
Comment
-
Comment