witam wszystkich miłośników piwowarstwa tak więc napisze coś o sobie trafiłem do was przez polecenie od pewnej osobie NO i sie zarejestrowałem NO i jestem sprowadza mnie do was to iż posiadam niewielką kolekcję podstawek pod piwo (ok. 300 sztuk ) nie wiem czy to dużo czy też mało i chciałbym sie dowiedziec coś o nich może znajde jakieś dobrych i życzliwych ludzi tutaj skłonnych pomóc mi w moich problemach związanych oczywiście z podstawkami pod piwo,ale to kiedy indziej a tym czasem pozdrawiam wszystkich i mysle że będzie to owocna i dobrze prosperująca i oczywiście miła współpraca
witam wszystkich na forumowiczów złotego trunku
Collapse
X
-
Bardzo dziękuje za przywitanie mnie na forum
Jeżeli chodzi o moją zwłokę to nigdy nie myślałem że jest jakaś strona poświecona jakże doskonaleomu trunkowi, no i z mojej strony chęc dowiedzenia się czegoś więcej na temat zgromadzonych przeze mnie niewielkiej kolekcji podstawek
Comment
-
-
Witaj na forum .
Mam wrażenie, że pobyt tu chociaż na razie krótki, ale ma na Ciebie dobry wpływ: pierwszego twojego postu (w tym temacie) nie zrozumiałem wcale, ten powyższy już tak, choć z pewnym trudem, a trzeci w dziale kolekcjonerstwo jest całkiem jasny, rzeczowy i konkretny (może dlatego, ze jest podzielony na kilka zdań ).
Właśnie na tym forum znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania i zapewne powiększysz swoją kolekcję, baw się tu dobrze .Last edited by kibi; 2008-04-22, 19:04.
Comment
-
-
witam wszystkich forumowiczów po długim i weekendzie zapewne tak efektownie spedzonym a mi przy okazji wolnej chwili i przeliczeniu ilości podstawek mogę stwierdzic iz liczba ich mi sie zwiekszyła i teraz posiadam ich 415 chciaz samych podstawek pod piwo ma zaledwie 382 sztuki
Comment
-
Comment