Witam, cierpię na podobną przypadłość jak wy, kocham piwo.
Podobno człowiek powinien robić to co lubi, stąd moja wizyta na tym portalu.
Jestem zmęczony tym co robię zawodowo i jestem w wieku kiedy chce się jeszcze coś zmienić.
Wymyśliłem że otworzę mikrobrowar, marzenie nie jednego z was.
Na razie jest tylko pomysł i wizyta tutaj.
Ale przez całe życie prowadziłem interesy i umiem realizować własne zamierzenia.
Na podstawie waszych dyskusji zorientowałem się że w moim wypadku zrealizowanie tego marzenia jest realne.
Mam duże doświadczenie w marketingu i reklamie , nieobce są mi zagadnienia logistyki i dystrybucji.
Ale nie mam żadnej wiedzy związanej z produkcją piwa , procesami technologicznymi itp.
Co prawda udało mi się wyprodukować wiele innych rzeczy stąd mój optymizm w temacie piwa.
Wielu z was ma wiedzę przed którą chylę czoło,chciałbym wiedzieć więcej i więcej.
Proszę o pomoc w tym temacie.
Chętnie odpowiem na każdy mail
Mirek@punktagencja.pl
Radomirek
Podobno człowiek powinien robić to co lubi, stąd moja wizyta na tym portalu.
Jestem zmęczony tym co robię zawodowo i jestem w wieku kiedy chce się jeszcze coś zmienić.
Wymyśliłem że otworzę mikrobrowar, marzenie nie jednego z was.
Na razie jest tylko pomysł i wizyta tutaj.
Ale przez całe życie prowadziłem interesy i umiem realizować własne zamierzenia.
Na podstawie waszych dyskusji zorientowałem się że w moim wypadku zrealizowanie tego marzenia jest realne.
Mam duże doświadczenie w marketingu i reklamie , nieobce są mi zagadnienia logistyki i dystrybucji.
Ale nie mam żadnej wiedzy związanej z produkcją piwa , procesami technologicznymi itp.
Co prawda udało mi się wyprodukować wiele innych rzeczy stąd mój optymizm w temacie piwa.
Wielu z was ma wiedzę przed którą chylę czoło,chciałbym wiedzieć więcej i więcej.
Proszę o pomoc w tym temacie.
Chętnie odpowiem na każdy mail
Mirek@punktagencja.pl
Radomirek
Comment