Pozdrawiam wszystkich piwoszy. Mieszkam w Częstochowie. Zbieram gadzety piwne oraz lubię piwo z małych lokalnych browarów.
Witam serdecznie
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Wypadałoby się przedstawić, a więc:
do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Cześć. Mam na imię Konrad. Do forum dołączyłem, ponieważ od ok. roku zacząłem warzyć własne piwo. Póki co z brewkitów, ale zamierzam spróbować już niedługo zacierania. Głównie z tego powodu dołączyłem do forum, by w razie czego móc zapytać bardziej doświadczonych piwowarów-amatorów...
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment