Wypadałoby się przedstawić, a więc:
do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
Rodzice nadali mi imię Tomaszek,w sierpniu zeszłego roku niespodziewanie zachorowałem na zbieractwo kufli,choroba się nasila,obecnie mam przerzuty i zainteresowały mnie też butelki z zamknięciem patentowym,po konsultacjach wiem,że cierpię jak zapewne wielu z Was na nieuleczalną chorobę i...
Witam Szanowne Grono Piwoszy. Forum odkryłem dzięki mojemu kuzynowi, fanowi nowych smaków i tradycji piwowarstwa. Mieszkam w Zatorze, to takie małe miasteczko w Małopolsce. Sam też lubię eksperymentować, szukam smaków starych piw, bo dzisiejsza masówka to wyroby piwo podobne. Myślę że trochę...
Szanowne forumowiczki i forumowicze... pytając o Kraków jestem bardzie ciekaw o knajpy i miejsca z najwieksza roznorodnoscia podstawek pod piwo do zebrania - Wiem, że dużo fajnego można wypić i znaleźć w Multi Qulti, Omercie - w pozostałych multitapach bywa różnie - jestem ciekaw waszych...
Witam Szanowne Grono.
Mam do oddania cztery segregatory z kompletnymi polskimi etykietami (tzn. jeśli oczywiście występują - etykieta, kontretykieta, krawatka). Wszystkie etykiety są wyeksponowane estetycznie i czytelnie posegregowane browarami, wszystkie pochodzą z wypitych osobiście...
Comment