Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • thongor
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.08
    • 6

Witam

Witam serdecznie szanowne grono zacnych piwoszy. Mam nadzieję na miłe chwile spędzone na tym formum.
    Pozdrawiam wszystkich
  • pirackamuza
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1908

Witaj i baw się tu dobrze.
    Toruń przeprasza za Radio Maryja
    www.bobofruty.pl

Comment

• granat862
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.12
      • 945

Twoje zdrowie
      Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."

Comment

• JAQBA
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2006.08
        • 1352

Witam i ja - Twoje

Comment

• mgiełka26
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2006.09
          • 535

Witam serdecznie.
          Baw się dobrze i zapraszam w przyszłym roku na giełdę do Grodziska, w końcu Zielona Góra to prawie po sąsiedzku
          Twoje zdrówko!

Comment

Related Topics

Collapse

• Konrad131
            Witam szanowne grono!
            Konrad131
            Wypadałoby się przedstawić, a więc:
            do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
            Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
            2023-03-31, 14:18
          • KUFLARZ
            Witam Szanowne Koleżeństwo
            KUFLARZ
            Rodzice nadali mi imię Tomaszek,w sierpniu zeszłego roku niespodziewanie zachorowałem na zbieractwo kufli,choroba się nasila,obecnie mam przerzuty i zainteresowały mnie też butelki z zamknięciem patentowym,po konsultacjach wiem,że cierpię jak zapewne wielu z Was na nieuleczalną chorobę i...
            2018-03-16, 18:51
          • gumol37
            Witam Szanowne Grono Piwoszy
            gumol37
            Witam Szanowne Grono Piwoszy. Forum odkryłem dzięki mojemu kuzynowi, fanowi nowych smaków i tradycji piwowarstwa. Mieszkam w Zatorze, to takie małe miasteczko w Małopolsce. Sam też lubię eksperymentować, szukam smaków starych piw, bo dzisiejsza masówka to wyroby piwo podobne. Myślę że trochę...
            2009-05-22, 17:49
          • Andrzej_Chrusciel
            Kraków
            Andrzej_Chrusciel
            Szanowne forumowiczki i forumowicze... pytając o Kraków jestem bardzie ciekaw o knajpy i miejsca z najwieksza roznorodnoscia podstawek pod piwo do zebrania - Wiem, że dużo fajnego można wypić i znaleźć w Multi Qulti, Omercie - w pozostałych multitapach bywa różnie - jestem ciekaw waszych...
            2018-08-21, 20:24
          • majowypan
            oddam polskie etykiety 2011 - 2014
            majowypan
            Witam Szanowne Grono.
            Mam do oddania cztery segregatory z kompletnymi polskimi etykietami (tzn. jeśli oczywiście występują - etykieta, kontretykieta, krawatka). Wszystkie etykiety są wyeksponowane estetycznie i czytelnie posegregowane browarami, wszystkie pochodzą z wypitych osobiście...
            2018-05-13, 16:56
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...