Znalazłem przypadkiem ranking piw wg. browar.biz i po kilkunastu latach spożywania "piwa" doznałem olśnienia. Nie było w nim tego co widuję codziennie w sklepach, dotarło do mnie, że niewiele wiem o dobrym piwie. Piwo czeskie, które pijam od czasu do czasu - nie wystarczy. Kupiłem na weekend Żywe... i chyba wróciłem z zaświatów. Szacunek dla wszystkich, moja śp. Babcia jak poczęstowała mnie małolata niepasteryzowanym Górnośląskim z "granatka" chyba wiedziała dobrze co robi, szkoda że nie wziąłem sobie do serca jej rad. Ale nic straconego, eksperymentuję, szukam nowych smaków... wszystko, mam nadzieję z Waszą pomocą przede mną. Wasze zdrowie.
W pas się kłaniam wszystkim, witajcie.
Collapse
X
-
I ja serdecznie witam i widzę że historia lubi się powtarzać.....prawie dokładnie pół roku temu i ja doznałem podobnego olśnienia więc baw się dobrze i smaków nowych doznawaj...prędzej czy później jak ja dojdziesz do wniosku że to co piłeś dotąd ( ja zresztą też) ......hmmm.....oki, już się nie wymądrzam..... Twoje zdrowie
Comment
-
-
halinkazpkt - witam w piwnym gronie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment