Zbieram przedwojenne butelki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • szumek13
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.10
    • 6

Zbieram przedwojenne butelki

Witam. Znalazlem niedawno ciekawe miejsce z ktorego wydobylem do tej pory ponad przedwojennych butelek, glownie pruskich, ale trafilo sie kilka innych okazow. Trafilem na to forum, aby zdobyc jak najwiecej informacji zwiazanych z moim znaleziskiem. Pozdrawiam goraco !!!
  • szumek13
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.10
    • 6

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szumek13
    Witam. Znalazlem niedawno ciekawe miejsce z ktorego wydobylem do tej pory ponad 70 przedwojennych butelek po piwie, glownie pruskich, ale trafilo sie kilka innych okazow. Trafilem na to forum, aby zdobyc jak najwiecej informacji zwiazanych z moim znaleziskiem. Pozdrawiam goraco !!!
    jakos "zjadlo" mi kawalek tekstu

Comment

• xpstanx
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2005.06
      • 157

Witaj. Rzeczywiście ciekawe znalezisko Życzę powodzenia w poszukiwaniu wiedzy i dalszym poszerzaniu zbioru. Witaj na forum i Twoje zdrowie

Comment

Related Topics

Collapse

• castamir
        Kupie Polskie etykiety przedwojenne
        castamir
        Witam,
        Jak w tytule poszukuję przedwojennych Polskich etykiet, uzupełnienie tych których nie mam.
        Chętnie całe kolekcje w dobrej cenie.
        Proszę o kontakt PW.
        2023-09-30, 16:21
      • pizmak666
        Przedwojenne wytwórnie podstawek.
        pizmak666
        Zacznę temat z krakowskiego podwórka:

1)Zakłady Graficzne Ryngraf S.A. Kraków, ul. Krupnicza "dostarcza solidnie, szybko i tanio etykiety flaszkowe na piwo, reklamy i krążki pod kufle z piwem".
        2020-07-15, 12:20
      • ART
        Opolski, Black IPA
        ART
        Wyjątkowo dużo piw ponadprzeciętnie dobrych trafiło się na naszym ostatnim "panelu"

To piwo miało niedawno premierę na jarmarku przedświątecznym w Opolu - można było spróbować z kranu. Teraz na tapetę poszła u nas butelka z opolskim amfiteatrem w tle na ecie...
        2025-01-05, 00:18
      • e-prezes
        Pinta, Party Pacific Lager
        e-prezes
        Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
        2024-07-07, 11:32
      • maciek_beer
        2018.04.06 - Pyskowice Wystawa "Przedwojenne kufle cywili i rezerwistów"
        maciek_beer
        W imieniu swoim i kolegi zapraszam do pyskowickiego ratusza wszystkich zainteresowanych przedwojennym szkłem. Organizujemy wystawę zbiorów kufli piwnych oraz kufli rezerwistów przedwojennych regimentów wojsk pruskich.

pozdrawiam Maciek...
        2018-04-04, 04:19
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...