Mam na imię Darek i wchodzę z województwa lubelskiego Nie mam zbytnio doświadczenia, a interesuje mnie ten temat. Oczywiście od strony technicznej, jak i tej bardziej dla nas przyjemnej. Pozdrawiam wszystkich. Wasze zdrowie !
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2008-10-05, 21:13.
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi: - garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł - drewniana warząchew (łyżka) 10 zł - śrutownik stołowy 200 zł - chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł - refraktometr 0-40°Brix'a...
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...
Sprzedam kompletny zestaw do warzenia domowego piwa:
1 Kocioł zacierno warzelny Coobra Craftbrewer CB-3 30 l z chłodnicą 1620,00
2 Warnik do wody Coobra 16 l 330,00
3 Gar 31,5 l używany 50,00
4 5 fermentorów z pokrywami używanych 100,00 ...
Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
Kolejny browar rzemieślniczy w Odessie, ulokowany jest w pobliżu innego - Kaczka. Ale trafić do niego jeśli się nie zna lokalizacji jest trudno.
Jak to bywa tam w tradycji, nie odnajdziemy żadnego śladu na zewnątrz że tam cos takiego się znajduję. Kiedy dotarłem na miejsce, dopiero...
Comment