Robiłem już parę razy podejście do domowego, ale jakoś nie zebrałem się do tej pory. Dzisiaj trafiłem na to forum i tyle tu wiedzy, że... zabieram się do roboty.
Chyba w końcu uwarzę
Collapse
X
-
Comment
-
Czytaj to forum, słuchaj ludzi ... z tego forum ... a efekt przejdzie Twoje najśmielsze oczekiwania ( wiem z autopsji) Pozdrawiam
Comment
-
Witam na forum. Polecam Twojej uwadze temat Wspólne warzenie - czyli nieść kaganiec oświaty piwowarskiej. Być może w Twojej miejscowości znajdzie się ktoś, kto Cię zaprosi do siebie i pokaże co i jak w praktyce. No i apropo miejscowości - uzupełnij profil.
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Cześć! Zabieraj się do roboty i przywóź efekty na jakieś spotkanie forumowe - zdegustujemyToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
Related Topics
Collapse
-
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
Channel: Islandia
2024-11-03, 01:56 -
-
Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
-
Channel: Mołdawia
-
-
Jeśli ktoś spróbuje piwek w Eisgrub-Bräu https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...a-eisgrub-brau może po około 10 minutowym spacerze kontynuować piwkowanie w kolejnym browarze. Idziemy odwrotnie niż do centrum,...
-
Channel: Niemcy
-
-
Strážnice to małe miasteczko w kraju południowo morawskim. Małe, ale od 2023 roku posiadające już dwa browarki. Pierwszy Strážnický Slavjan, podobno był na sprzedaż, ale czy do tego doszło?? Czesi na swoich stronach piszą, że w styczniu tego roku był dostępny w firmowej knajpce....
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment