Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Piwo wszyscy tu lubią, żubra już nieliczni
Jaja sobie robisz kto nie lubi żubra . Nawet zajączek w reklamie lubi przy nim posiedziec
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Przyznaję, że są to jedne z lepszych reklam jakie widuje się obecnie w TV. Spece od marketingu naprawdę się postarali Jak im piwo nie wyszło to chociaż reklama jest ok.
Powitać, i oczywiście do pubu nie tylko świetnego ale i zaprzyjaźnionego na piwne piątki do Wrocka zapraszamy, Żubra ni Tyskiego tam nie uświadczysz ale inne zacne trunki w dużej ilości posiadają
Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia. Beniamin Franklin
Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
Hotel, spa, oraz restauracja działają już od jakiegoś czasu, natomiast od wiosny zeszłego roku, zgodnie z marzeniem właściciela ruszył mały browarek. Pięknie odnowiona kamienica stoi tuż przy głównej ulicy, więc siedzenie w letnim ogródku raczej mija się z celem, ale co może ktoś lubi......
Wiem, iż temat ciężki, bo albo dobre, albo niedrogie ale napiszę do czego dążę. Mieszkam na co dzien w Niemczech gdzie w cenie poniżej 2zł (przeliczając) można kupić poprawne piwko w opakowaniu 0,5l. Ciężko mi takowe znaleźć w Polsce. Nie uważacie, iż ceny naszych piw, nawet koncernowych...
Coraz gęściej od browarów robi się w regionie południowo-morawskim. Dubňany to kolejne niewielkie miasteczko, które w zeszłym roku dołączyło do piwnej czeskiej mapy.
Browar postanowiliśmy odwiedzić w Walentynki i na miejsce dotarliśmy tuż po godzinie 15.
Historia powstania...
Comment