pozdrowienia z Ostrzeszowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ortopeda
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.12
    • 1

pozdrowienia z Ostrzeszowa

witam
    mieszkam w Ostrzeszowie, interesuję się browarami w Polsce, szczególnie tymi regionalnymi. Zawsze kupowałem piwo z Lwówka, aod września nie mam żadnych nowych informacji. Podobno niedługo zaczną tam lać- dajcie znać co się dzieje?
  • pirackamuza
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1908

Witaj.
    We Lwówku to może zaczną lać, ale w pysk
    Przerzuć się na razie na inne, równie szlachetne marki.
    Zdrówko!
    Toruń przeprasza za Radio Maryja
    www.bobofruty.pl

Comment

• jacer
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2006.03
      • 9875

Od września nie masz informacji? Ten browar ze dwa lata jest zamknięty.

PS. pozdrawiam rodzinne strony.
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

Related Topics

Collapse

• Gary
        Września, Fabryczna 36, Pijalnia Delfinek
        Gary
        Idąc starą, willową ulicą Fabryczną, natknąłem się na wolno stojącą budę, która od razu urzekła "swojskością". Magnesem były też parasole Fortuny. W środku jak można się domyślić - beczkowa Fortuna. Dostępne było akurat świeże Marcowe Pycha! Przepaść w przypadku...
        2019-10-24, 23:52
      • HaJni
        Problem z wymianą
        HaJni
        Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
        2020-10-14, 17:40
      • pebejot
        Czechy, Rožmberk nad Vltavou, Pivovar Rožmberk
        pebejot
        Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
        Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.

Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...
        2024-12-31, 11:40
      • dadek
        Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
        dadek
        Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
        2024-11-19, 04:20
      • ART
        Stankowice, Stankowice 62, Dom Piwny
        ART
        Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić

Nas gugielmapki...
        2024-10-28, 22:31
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...