Witam wszytkich uzytkowników tego forum. Jestem kolekcjonerem rzczy zwiazanych z Browarem Złotoryjskim (goldberg), butelki, korki porcelanowe, skrzynki itp. Jeśli ktoś ma jakies rzeczy prosze o kontakt. pozdrawiam
Witam ! Złotoryja
Collapse
X
-
Łódź przyłącza się do powitańZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
Related Topics
Collapse
-
Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Junior, Member i Senior poszły w odstawkę.
Wrzucone zapytanie w kierunku AI wypluło taki zestaw
...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Wypadałoby się przedstawić, a więc:
do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witajcie przyjaciele!
Pomyślałem, że się przedstawię, jestem z Minnesoty w USA i prowadzę badania nad moimi przodkami, którzy wyemigrowali tu z Niemiec. Podczas badań odkryłem Browar Krech, i chociaż związek jest odległy, to wciąż jest to niesamowite znalezisko dla takiego...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment