Witam po latach !! :)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Qbric
    Porucznik Browarny Tester
    • 2001.04
    • 427

Witam po latach !! :)

Tak jak w temacie witam po latach nieobecności

Z pomocą ART`a udzyskałem dostęp do starego konta i oto jestem. Dawniej Qbric, prywatnie Romek. Raczej nikt mnie już nie pamięta, no może Długi/Jerzy jeszcze mnie kojarzy bo to on kiedyś wplątał mnie w parę spotkań forumowych, czy pokazał knajpe XXXX za co mu bardzo dziękuje A potem chyba ze 4 lata jak nie więcej wypominał, że na Forum nie wchodze i zawsze w nowym roku obiecywałem zabrać się za warzenie piwa z czego nic nie wychodziło

No ale nadszedł ten czas żeby w końcu wziąć się za siebie i w tym roku na pewno to zrobie Daję sobie miesiac, dwa na skompletowanie sprzętu i zaczynam od brewkita.

Co jeszcze o sobie mogę napisać? Pracuję sobie we Wro na Psim Polu w dużej firmie. Co do zainteresowań piwnych to: kapsli nie zbieram, wafli też, tymbardziej puszek ale robię coś innego. Od wielu lat prowadzę z przyjacielem zeszycik piwny. Zapisujemy sobie w nim piwa jakie razem piliśmy. Aktualnie znajduje się w nim 359 pozycji z różnych zakątków świata. Zainteresowani mogą go podejrzeć tutaj:

http://rapidshare.com/files/19219130...k_piwny_v2.pdf [19MB]

Prowadziłem kiedyś stronę piwną która nawet uczestniczyła w programie partnerskim jeszcze na www.browar.PL , być może uda mi się jeszcze reaktywować jakieś www odnośnie własnych doświadczeń z piwem. Ale wszystko po kolei. Na razie witam Was jeszcze raz i mam nadzieję, że podzilicie się ze mną swoimi doświadczeniami z warzenia

/Romek
    Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Cześć, ksywka coś mi mówi, ale ni cholery nie pamiętam co W każdym razie fajnie, że się reaktywowałeś
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• grzech
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.04
      • 4592

Mi też coś świta, ale nie za bardzo.

Witam Kolegę o "numerek" młodszego.

Comment

• Qbric
        Porucznik Browarny Tester
        • 2001.04
        • 427

Witam, witam. A Marusie to nawet raz na żywo widziałem
        Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!

Comment

Przetwarzanie...
        X