Od dawna zaglądam na forum, dość dawno też się zarejstrowałem, ale jakoś umknęła mi "dolna" część... Nieładnie się nie przedstawić, więc naprawiam błąd. Pochodzę z Prus Wschodnich, mieszkam od dawna w Lublinie. Pamiętam smaki piw, kórych już nie ma, z tych które są, z polskich marek, generalizując trochę, stawiam na Łomżę, Bielkówko, Ciechanów, Konstancin, Janów, a przede wszystkim na Czarnków. Z innych przede wszystkim czeskie, słowacki Saris, ukraińskie, litewskie, niemieckie, irlandzkie stouty i Youngs brytyjski. Dużo tego, ale jestem zwolennikiem róznorodności, przy zachowaniu jednak zasad, że w piwie powinna dominować goryczka, a przynajmniej powinna być wyraźna. No i lubię wypić piwo w miejscu, w którym jest warzone bądź w okolicy, choć nie zawsze mam na to czas. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Nowy od dawna
Collapse
X
-
Witaj! Jest wśród nas spora grupa, która przez początkowy okres nie odzywała się lub nawet nie za często zaglądała na browar.biz a potem dołączyły do stałej grupy jeżdżących na giełdy, imprezy piwowarskie i zloty. Mam nadzieję, że i ty do nich dołączysz. Bywaj!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWitaj! Jest wśród nas spora grupa, która przez początkowy okres nie odzywała się lub nawet nie za często zaglądała na browar.biz a potem dołączyły do stałej grupy jeżdżących na giełdy, imprezy piwowarskie i zloty. Mam nadzieję, że i ty do nich dołączysz. Bywaj!
Comment
-
Comment