Witam

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • citizen
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.11
    • 31

Witam

Witam miłośników dobrego piwa. Obecnie drugi roczek jako biedny student mieszkam we Wrocławiu. Moja przygoda z piwem zaczęła się od Ciechana z rodzinnego miasta i dopiero po jakimś czasie dowiedziałem się, że piwo ma uznanie w kraju (niekoniecznie uznanie w stylu Warki ) Zainteresowałem się też browarnictwem amatorskim i mam nadzieję, że po tej sesji przygotuję swoją pierwszą warkę. Liczę po cichu na pomoc wrocławskich browarników...
    Pozdrawiam
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Chyba lepiej trafić nie mogłeś - domowi piwowarzy we Wrocku warzą więcej piwa niż Sab, Miller i Kwaśniewski razem wzięci.

Comment

• Basik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.06
      • 1308

Witaj we Wrocku i na forum, Twoje

Comment

• silvian
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2008.08
        • 727

Miło powitać...znowu Wrocław
        "Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."

Comment

• maryal
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2009.02
          • 4

Witam
          Mam nadzieje,że nauczę się zrobić domowe piwo...to ze skleu jest coraz gorsze

Comment

• JAQBA
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2006.08
            • 1352

Witam, jak będziesz gotów na warzenie to daj znać na PW - zgadamy się i coś uwarzymy.
            Zresztą jak chcesz posłuchać o niuansach w rozmnażaniu drożdży, zacierania, chłodzenia brzeczki itd., itp. to zapraszam w piątki do Czeskiego Raju na Bogusławskiego obok Zielińskiego; zawsze w temacie: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=40631
            Twoje

Comment

Przetwarzanie...
            X