Wcześniej się nie przedstawiłem wiec teraz to robię...jestem z Pabianic moja ulubioną marką jest...niestety Okocim palone, niestety bo ponoć już go nie ma...
Wcześniej się nie przedstawiłem wiec teraz to robię...jestem z Pabianic moja ulubioną marką jest...niestety Okocim palone, niestety bo ponoć już go nie ma...
No dopiero, ktoś informował o nowym piwnym sklepie w Pabianicach. Znajdziesz tam wiele lepszych od Palonego ciemnych piw. Wierz mi.
Witaj "prawie" sąsiedzie Jak Ci się nie będzie podobało w tym sklepie o którym pisał kopyr, to możesz zajrzeć do dwóch sklepów na Retkinii Od Ciebie w miarę blisko a asortyment mają ciekawy
Twoje zdrowie
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...
Mało miejsc w Pabianicach, gdzie można wypić coś sensownego.
Od pewnego czasu naprzeciwko dworca PKP, funkcjonuje lokal "kawiarnia-restauracja" o nazwie Loft 74.
Moim zdaniem, to nie jest klasyczna ani kawiarnia, ani restauracja, ale to nieważne.
Dla starych ziomali...
To moja ulubiona miejscówka z piwem w mojej ukochanej Lizbonie. Kilkanaście kraftowych piw, w tym kilka własnego wyboru. Właśnie dostali ode mnie "Kveik News", a ja od nich białego stouta z brazylijską kawą i kakao z Sao Tome i Principe. Zdradliwe, niby 6%, a czuję się jakby przejechał...
Comment