Wcześniej się nie przedstawiłem wiec teraz to robię...jestem z Pabianic moja ulubioną marką jest...niestety Okocim palone, niestety bo ponoć już go nie ma...
Wcześniej się nie przedstawiłem wiec teraz to robię...jestem z Pabianic moja ulubioną marką jest...niestety Okocim palone, niestety bo ponoć już go nie ma...
No dopiero, ktoś informował o nowym piwnym sklepie w Pabianicach. Znajdziesz tam wiele lepszych od Palonego ciemnych piw. Wierz mi.
Witaj "prawie" sąsiedzie Jak Ci się nie będzie podobało w tym sklepie o którym pisał kopyr, to możesz zajrzeć do dwóch sklepów na Retkinii Od Ciebie w miarę blisko a asortyment mają ciekawy
Twoje zdrowie
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Mało miejsc w Pabianicach, gdzie można wypić coś sensownego.
Od pewnego czasu naprzeciwko dworca PKP, funkcjonuje lokal "kawiarnia-restauracja" o nazwie Loft 74.
Moim zdaniem, to nie jest klasyczna ani kawiarnia, ani restauracja, ale to nieważne.
Dla starych ziomali...
To moja ulubiona miejscówka z piwem w mojej ukochanej Lizbonie. Kilkanaście kraftowych piw, w tym kilka własnego wyboru. Właśnie dostali ode mnie "Kveik News", a ja od nich białego stouta z brazylijską kawą i kakao z Sao Tome i Principe. Zdradliwe, niby 6%, a czuję się jakby przejechał...
Witam
Z góry przepraszam za ewentualne gafy na forum ale jestem tu nowy i dopiero "wchodzę " w ten świat browaru, choć pifko popijam juz od ładnych kilkunastu lat.
Moje zainteresowania w temacie browarów sprowadzają się do kolekcjonowania kapsli z browarów polskich....
Comment